Predrag Stojković, koga u Vranju svi poznaju kao Drakčeta pobedio je koronu u 93. godini života.


Ukoliko, zbog straha od virusa korona, roditelji na početku školske godine ne žele da decu šalju u školu, to neće morati da pravdaju, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević.


Prema poslednjim podacima, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leče u četiri kovid bolnice u Vranju je 76, od čega kovid pozitivnih 34.

Od danas, 11. avgusta, stupa na snagu nova Naredba ministra zdravstva o ulasku u Bugarsku, koja će ostati na snazi do 31. avgusta 2020. g.

Dobra vest za sve žene i buduće majke - pored već postojećeg Odeljenja ginekologije u okviru Opšte bolnice, Vranje bi uskoro moglo da dobije i specijalnu ginekološko-akušersku bolnicu.


Prema poslednjim podacima, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leče u četiri kovid bolnice u Vranju je 82, od čega kovid pozitivnih 34.


Na sednici Kriznog štaba doneta je odluka da najmlađi đaci od septembra idu u na nastavu u škole, dok će stariji kombinovati časove u školama sa onlajn nastavom, izjavila je dr Darija Kisić Tepavčević.


U četvrtak i petak, 13. i 14. avgusta, ukoliko se steknu povoljni meteo uslovi, preduzeće Ekozaštita iz Beograda počeće tretman suzbijanje larvi komaraca na teritoriji opštine.


Infekcija korona virusom  potvrđena je  kod još šestoro meštana opštine Bujanovac, uglavnom iz Velikog Trnovca, rečeno je Bujanovačkim u Domu zdravlja.


U  četvrtak i petak, 13. i 14. avgusta, ukoliko se steknu neophodni meteorološki uslovi, preduzeće ,,Ekozaštita” d.o.o. iz Beograda, obaviće tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Grada Vranja, u periodu od 09 do 18.00h. 

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240