Zbog radova na elektroenergetskim objektima, u sredu, 23.oktobra, će bez napajanja električnom energijom ostati naselje Solidarnost, ulica Kolubarska, naselje Odžinka, deo grada kod gradskog stadiona i groblja u periodu od 11 do 13 časova.


Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice  isplatu redovne novćane naknade nezaposlenim licima za septembar 2019. godine izvršiti danas.


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanom otvaranju obnovljene zgrade Pozorišta ,,Bora Stanković" u Vranju, koje je zakazano za ponedeljak 21. oktobar u 19 sati i 30 minuta.


Predsednica Centar za društvene integracije Anita Stojanović uručila je donaciju od dva tepiha i dve staze Centru za socijalni rad Vranje.


Javno komunalno preduzeće "Parking servis" obaveštava sve kkorisnike parking usluga da danas 21.10.2019. godine ne koriste parkirališta oko hotela Vranje, Partizanska ulica, prilaz iza hotela i parking garažu iza hotela.


Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković prisustvovao je obeležavanju Dana opštine Leposavić na Kosovu i Metohiji.


Načelnik Hitne medicinske pomoći u Vranju dr Slađan Stanisavljević, smenjen je sa te funkcije nakon afere u u kojoj ga je medicinska sestra Danijela Cvetković optužila za uzmeniravanje.


Povodom svečanog otvaranja pozorišta ,,Bora Stanković“, u ponedeljak 21. oktobra, zainteresovani građani biće u prilici da prate direktan prenos opere ,,Koštana“ u izvođenju Narodnog pozorišta Beograd.


Zamenik gradonačelnika Nenad Antić organizovao je prijem za vršioca dužnosti ambasadora Republike Severna Makedonija u Srbiji, Aleksandra Popovskog i predsednika Udruženja Makedonaca ,, Goce Delčev'' u Vranju, Pecu Risteskog sa saradnicima.


Ministarstvo se oglasilo, kako se navodi, povodom informacija o razlozima otkazivanja đačkih ekskurzija zbog toga što vozači nisu izvadili potrebne licence. 

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240