Kada su u vreme uvođenja vanrednog stanja u zemlji zbog sprečavanja širenja pandemije korona virusa zatvorene zelene pijace u Vranju, gotovo svi ovdašnji poljoprivredni prozvođači su se oprostili od svoje ovogodišnje poljoprivredne proizvodnje.

Reagujići na poziv OCD Odbor za ljudska prava iz Vranja koja je pokrenula projekat hitne podrške Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, oglasio se u ugledni biznismen i filantrop Milan Marković iz Velike Britanije i najavio kupovinu četiri rashladnih uredjaja za važne lekove u ovoj regionalnoj ustanovi.

Državna Specijalna bolnica za rehabilitaciju "Vranjska Banja" ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 870 hiljada evra.

U Kliničkom centru Niš 4 pacijenta izgubila su bitku sa koronom, navode u ovoj ustanovi, a jedna osoba je preminula u bolnici u Vranju.

Kapaciteti u četiri kovid bolnice u Vranju su skoro popunjeni, a i u kovid ambulanti se iz dana u dan povećava broj pacijenata.

On je, za Radio-televiziju Srbije, rekao da Vranje ima izuzetno tešku situaciju, skoro 350 novih pregleda i 111 ljudi registrovanih sa nekim oblikom zapaljenja pluća.

Aktivisti Centra za društvene integracije u Vranju krajem prošle nedelje otpočeli su sa sprovođenjem akcije prikupljanja humanitarne pomoći za sve obolele u vranjskim kovid bolnicama i medicinsko osoblje.

Grčka će zabranu ulaska građana Srbije produžiti i nakon 15. jula, i to barem do 1. avgusta, saznaju Novosti.

Žetva ječma u Pčinjskom okrugu, ovih dana se, uprkos sporadičnoj kiši, polako zahuktava.

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog aktuelnog stanja u zemlji.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240