U organizaciji Fondacije ,,Tijana Jurić" i lokalne samouprave u Osnovnoj školi ,,Vuk Karadžić” u Vranju učenicima 7 i 8 razreda sa teritorije grada, održano je preventivno predavanje pod nazivom „Tijana klik“.


U ponedeljak, 16. decembra, u 08.00 sati biće održana 193. sednica Gradskog veća.


Zbog radova na elektroenergetskim objektima, u ponedeljak, 16.decembra, će bez napajanja električnom energijom ostati sela Mečkovac, Balinovac, Klašnice, deo sela Suvi Dol i naselje Raška preko doline.


Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je finansijske ugovore sa nemačkom razvojnom bankom KfW ukupne vrednosti 11 miliona evra, za relizaciju projekata izgradnje regionalnih deponija u Kruševcu i Vranju.


Vlada i USAID pokrenuli su program kreditne garancije kako bi podstakli banke da više kreditiraju poljoprivrednike i prerađivače hrane. Ugovori su potpisani sa tri poslovne banke – Inteza, Prokredit i Adiko. Ponudiće ukupno 90 miliona dolara kredita sa rokom otplate do 12 godina i uz nižu kamatu.

Kada su članice Aktiva žena JS Vranje i udruženja Roditeljstva plus ušle u dvorište kuće porodice Stanković iz Vranjske Banje, Biljanina majka ih je upozorila da će možda njena ćerka biti vrlo uplašena i da se neće pozdraviti.


Komisija za prijem, pregled i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika Konkursa za nagradu uspešnim studentima, sačinila je Predlog rang


Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Andreja Prvozvanog, prvog sledbenika i prvog apostola Hristovog, koji je stradao na krstu zbog odanosti novozavetnoj veri.


Direktorka Apotekarske ustanove u Vranju Ivana Kostić, na konferenciju za novinare koja je održana u prostorijama Srpske napredne stranke, predstavila je rezultate rada ove ustanove.


Gradonačelnik dr Slobodan Milenković potpisao je sa ovlašćenim predstavnicima Republičke Direkcije za imovinu Ugovor o prenosu prava na nepokretnostima, bez naknade, u svojinu Grada Vranja.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240