Na trasi između ulica Dušana Stamenkovića i Proleterskih brigade izvode se radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže, za potrebe objekta u kojem je smešten Streljački klub Vranje.

Obilazeći radove gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković rekao je da je vrednost investicije iznosi oko 1.500.000 dinara. „Vodovodna mreža gradi se u dužini od 380 metara, izvođač radova je JP “Vodovod”, a rok za završetak je 20 dana”, rekao je gradonačelnik Milenković.

Kako je naglasio, važnost ovih radova ogleda se pre svega u dobijanju upotrebne dozvole za streljanu i dodao da je strelište zatvoreno 2016. godine upravo zbog ovog nedostatka. „Pored nemogućnosti funkcionisanja Streljačkog kluba Vranje, objekat je izgubio i svoj komercijalni potencijal, a građani su prinuđeni da usluge traže u nekom od drugih gradova.

Potrudićemo se da u narednom periodu uradimo novi projekat za strelište u kome će polaznici Streljačkog kluba nesmetano obavljati svoje treninge i ujedno stvorimo bolje uslove za uvođenje dodatnih sadržaja“, rekao je gradonačelnik tom prilikom.

TK 

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240