...
Politika
Trending

Glasom za Jedinstvenu Srbiju, čuvamo tradiciju i gradimo svetlu budućnost

Građanima Vranja se pre 13 godina ponudila nova politička opcija sa prepoznatljivim programom – Jedinstvena Srbija.

Vremenom je prerasla u ozbiljnu i stabilnu stranku koja već treći put zaredom samostalno izlazi na lokalne izbore. Zahvaljujući ugledu i političkoj snazi lidera Dragana Markovića Palme, Jedinstvena Srbija ima sve veći broj pristalica i u Vranju. Dejan Manić, predsednik OO i GrO JS, ulaže velike napore da pokrene pozitivne promene u našem gradu, po ugledu na Jagodinu, mada često ne nailazi na podršku drugih aktera vlasti.

Na izbornoj konvenciji u Sportskoj hali u Vranju predsednik JS Dragan Marković Palma obećao je da će podržati i zaštititi svakog poljoprivrednog proizvođača koji poštenim radom hrani ne samo svoju porodicu, već i celu Srbiju. Žene koje žive na selu i bave se poljoprivredom, moraju imati jednaka prava kao i zaposlene žene u gradovima. Istakao je da obrazovane mlade ljude moramo zadržati u Srbiji mudrom politikom koja podrazumeva njihovo zapošljavanje na odgovarajućim radnim mestima, uz dobru platu.

Od ključnog značaja za budućnost zemlje je i očuvanje Kosova i Metohije u okvirima države Srbije, za šta se od samog početka zalaže Jedinstvena Srbija i koalicioni partner SPS. Dragan Marković Palma je zahvaljujući dobrim diplomatskim odnosima sa mnogim državama izgradio jake veze između Srbije i Grčke, Egipta, Austrije, Rumunije, Turske i Rusije. Njegova politika bliska je Putinovoj Jedinstvenoj Rusiji, te jasan i njegov stav prema pitanju uvođenja sankcija našoj pravoslavnoj braći. Ključna pokretačka snaga za razvoj grada Vranja biće podrška koju od ovakvog lidera ima potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za narodnog poslanika, Dejan Manić.

Jedinstvena Srbija na parlamentarne izbore izlazi sa koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije. Ivica Dačić, kao nosilac liste i budući premijer Srbije pokazao je veliku posvećenost na polju diplomatije, naročito kada je reč o očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije.

Podrška građana parlamentarnoj listi, pod rednim brojem 2. „Ivica Dačić – premijer Srbije“ u nedelju 17. decembra obezbediće nama i budućim generacijama stabilnu i sigurnu državu. Za grad Vranje i Gradsku opštinu Vranjska Banja, zaoruživanjem broja 3 za izbornu listu „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ dajemo podršku domaćinskom rukovođenju gradom i odgovornoj socijalnoj politici.

Podržimo najbolje, podržimo DOMAĆINSKO VRANJE I SRBIJU!

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.