Zdravstveni centar Vranje dobio je 15 specijalizacija i jednu subspecijalizaciju, rekla je na konferenciji za medije direktorka Zdrvatsvenog cenra dr Ljiljana Antić.

"Četiri specijalizacije iz oblasti hirurgije i urologije, po jednu za ortopediju, ginekologiju i anesteziologiju, iz oblasti neurologije dve, po jedna iz interne medicine i psihijatrije, dok je jedna subspecijalizacija iz oblasti gastroenterologije,. Ovim specijalizacijama pomažemo svim građanima, kako bi ostali sa svojim porodicama i da imaju mogućnost lečenja".

" Pomenuću podatak da je Zdravstveni centar za proteklih pet godina dobio samo deset specijalizacija. U narednom periodu nastavićemo sa specijalizacijama, jer na svim odeljenjima nedostaju nove snage koje će nastaviti rad specijalista koji sada odlaze u penziju".

"Stav Ministarstva zdravlja a i Zdravstvenog centra je da treba štititi i unaprediti državno zdravstvo. Naša zdravstvena ustanova je prerasla gradske okvire i izgradnjom novog hirurškog bloka s pravom možemo da kažemo da smo u mogućnosti da obezbedimo kvalitetnu, pravovremenu i uspešnu medicinsku pomoć svim građanima. Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku GrO SNS u Vranju i narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću", istakla  je dr Antić.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240