...
Politika

Kontekst debata u utorak na programu TV Info Puls i portalu Vranje news od 20h

Ko su vranjski opozicionari, kakvi su njihovi kapaciteti i kako su organizovani, na koje načine nameravaju da menjaju lokalnu vlast i gde je uopšte danas opozicija na političkoj mapi Vranja, neke su od tema nove, treće po redu TV debate Kontekst, u produkciji portala Vranje News i TV Info Puls, koja će biti emitovana u utorak 22. avgusta od 20 časova na TV Info Puls.

O ovim temama u Kontekstu će govoriti opozicioni lideri iz Vranja Slobodan Petrović (Srbija centar – SRCE), Dragoljub Stevanović (Pokret slobodnih građana – PSG) i Đorđe Ristić (Narodni pokret Srbije – NPS).

Voditeljka je novinarka Milica Dejanović.

Emisiju možete gledati na pozicijama kanala: MTS Iris (IPTV) pozicija 625, Supernova pozicija 660, Jotel pozicija 50 digitalno i analogno C-05 i putem aplikacije Supernove Move N GO za celu Srbiju.

Ovu TV debata, odmah posle premijere na kanalu TV Info Puls, moći ćete, kad god to poželite, da gledate na portalu Vranje News, na stranici www.vranjenews.rs, u meniju Kontekst (TV debate), kao i na Youtube kanalu i Fejsbuk stranici ovog portala.

Iz nezavisne produkcije dva medija podseća se da je prvenstveni cilj organizacija TV debata o aktuelnim temama, o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena, taj da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog, te da će TV debate u narednom periodu biti organizovane redovno, posebno u predizbornom ciklusu.

„Cilj ovih TV debata je da se u lokalnom medijskom prostoru otvori dijalog o aktuelnim infrastrukturnim, komunalnim, političkim, privrednim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema – u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću“, saopštavaju dva medija.

Iz redakcija Vranje News-a i TV Info puls poručuju da je dobar signal što su se za prethodne dve TV debate odazvali i predstavnici vladajućeg SNS-a, odnosno vlasti, i da su pokazali spremnost da situaciju na lokalu analiziraju u direktnom razgovoru sa predstavnicima opozicije, nevladinog sektora, udruženja, sindikata za šta u proteklim godinama nije bilo mnogo prilika.

„Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti i da je ovo korak ka unapređenju života građana Vranja u mnogim oblastima“, navodi se u saopštenju.

Kontekst – da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Gledamo se u utorak 22. avgusta od 20 sati na kanalu TV Info Puls i portalu Vranje News.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.