Budžet javnog preduzeća za gejanje i održavanje stambenih zgrada i poslovnih prostorija "Novi dom" iz Vranja je transparentan za javnost, rekao je za televiziju Infgo puls direktor ovog preduzeće Goran Petrović.

"Transparentnost budžeta se obezbeđuje putem javne debate i usvajanja, od strane Skupštine Grada Vranja, izveštaja o poslovanju preduzeća za svaku navršenu poslovnu godinu. U navedenom izveštaju odbornici se, kao predstavnici naroda koji ih je na izborima deligirao, upoznaju sa radom preduzeće, ostvarenim prihodima, izvršenim obavezama, troškovima koje je preduzeće imalo, investicionim ulaganjima, tekućim održavanjem postrojenja i instalacija, i slično", dodaje direktor "Novog doma".

"Transparentnost budžeta preduzeća je važna, kako za zaposlene u preduzeću, tako i za korisnike usluga koje pruža,  s obzirom da  korisnike obaveštavamo kako i na koji način se troše sredstva, koja oni izdvajaju kao cenu za pružanje usluga grejanja. Ističem da naše preduzeće nije na budžetu Grada Vranja i da se isključivo finansira iz sopstvenih sredstava", kaže Petrović.

"Preduzeće godinama unazad posluje pozitivno, što se može utvrditi upravo iz usvojenih Izveštaja o poslovanju od strane Nadzornog odbora preduzeća i osnivača", naglašava Goran Petrović, direktor JP "Novi dom".

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240