Gordana Dimitrijević: Rad JU "Narodni univerzitet" javan i transparentan

Novac u budžetu je novac svih nas. Svako od nas ima pravo da tačno zna šta se, kada i kako finansira našim parama. Sa tim se slaže i direktorka javne ustanove "Narodni univerzitet" Gordana Dimitrijević.

Na portalu ove ustanove, mogu se naći informacije o investicijama koje Narodni univerzitet  finansira i njihovoj realizaciji, kao i objašnjenja na koji način i u koje svrhe se koriste javni resursi da bi zadovoljili javne i kolektivne potrebe stanovništva.

"Budžet JU "Narodni univerzitet" je transparentan i to se najbolje može najbolje videti po tome što se sva važna dokumenta poput Programa rada sa finansijskim planom za 2019. godinu, Izveštaj o radu sa finansijksim izveštajem za 2018. mogu naći u dokumentimkana našem sajtu", kaže direktorka ove ustanove i dodaje:

"Takođe se tu nalazi i intrni plan javnih nabavki, tako da svako ko je zainteresovan da se malo bliže upozna sa tim na koji nain funkcioniše naša ustanova, ima neposredan uvid u dokumenta. Transparentnost budžeta, naravno da je bitna. Mi smo javna ustanova, koristimo budžet grada Vranja , u jednom delu, koristimo resurse grada, tako da sve ono što prolazi kroz Narodni univerzitet, ono što mi radimo, mora da bude javno i transparentno. Između ostalog, i rad direktora. Firma za sada posluje pozitivno i možemo da se pohvalimo dobrim rezultatima i to je ono nsa šta smo mi ponosni", istakla je Dimitrijevićeva.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240