Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima, narodni poslanik Slaviša Bulatović kao i direktori javnih preduzeća, posetili su kompaniju ,,Simpo".

„Simpo ima poslove, ima tržište. Imamo poslove i u opremanju i u redovnom plasmanu sa punim kapacitetom do kraja godine. Sve su to vrlo profitabilni poslovi. Kroz fabriku nameštaja prolaze trenutno četiri programa. To su opremanje hotela i studentskog doma u Dablinu, hotel Slavija u Budvi i hotel  u Vranju, kao i program opremanja pozorišta u Vranju. Simpo ima poslova i tržište i može sve preuzete ugovorene obaveze da rešava u danu“, rekao je tom prilikom generalni direktor „Simpa“, Slađan Disić.

„Simpo“ redovno izmiruje sve svoje obaveze prema javnim preduzećima, lokalnim poreskim administracijama i svim svojim poveriocima, dodaje Disić ističući da je kompanija sada potpuno stabilna i ekonomski održiva.

"Plate zaposlenih zavise od izvršenja normativa i plana realizacije, i kreću se mesečno u proseku od 31.000 do 35.000 dinara. Postoji mogućnost da do kraja godine budu i veće", naglašava generelani direktor "Simpa".

Plata generalnog direktora i izvršnih direktora je jednaka i iznosi prosečno 97.000 dinara mesečno.


Gradonačelnik Vrana dr Slobodan Milenković je potvrdio da „Simpo“ redovno izmiruje svoje obaveze prema javnim preduzećima i lokalnoj samoupravi, zato je povećan prihod u budžetu grada. On je rekao da je "Simpo" motor razvoja Vranja, ali i Pčinjskog okruga i same Srbije. Da je ta vranjska kompanija prepoznatljivi brend koji ima tradiciju, koji ima ime i po kome je sam grad prepoznatljiv.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240