Privredna komora Srbije dodelila je Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje, kompanijama koje su pokazale najveću posvećenost principima društvene odgovornosti u Srbiji.Takmičenje je trajalo šest meseci, učestvovalo je 50 kompanija koje su se takmičile u tri kategorije - velika, srednja i mala i mikro preduzeća.

U kategoriji velikih kompanija nagrade su dobili Delta Holding, Bol pekidžing Evropa (Ball Packaging Europe) iz Beograda, Delez Srbija,  Alfa Plam iz Vranja i Apatinska pivara iz Apatina.

Miroljub Aleksić, predsednik „Alko grupe” u čijem sastavu posluje nagrađena kompanija „Alfa Plam“ iz Vranja, primajući nagradu, pozvao je predstavnike kompanija, bez obzira na veličinu, da se pridruže ovoj akciji i implementiraju principe društveno odgovornog poslovanja u svoje sisteme.

 Potpredsednik PKS Miroslav Miletić izjavio je da se ovakve nagrade dodeljju po šesti put i dodao da su te kompanije u prethodnih šest meseci pokazale kako se na pravi način primenjuju principi društvene odgovornosti. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240