...
Kultura
Trending

Bogat repertoar vranjskog pozorišta i bioskopa

Predstava pod nazivom „4 zida ili tragikomedija o karantinu“ u režiji Stevana Bodrože, biće prikazana u vranjskom teatru u petak, 26. aprila, od 20 časova.

U nedelju, 28. aprila, od 12 časova na dečjoj sceni je predstava „Tri praseta“. U utorak, 30. aprila, od 20 časova biće prikazana monokomedija o našim naravima i mentalitetu „Dr Feler“, u režiji i izvođenju Dragana Bože Marjanovića.

Na bioskopskopskom repertoaru u subotu, 27. aprila, od 12 časova biće prikazan dečji animirani film „Nina i ježeva tajna“. „Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Svet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe ređenje kako bi mu pomogla“, stoji u opisu filma.

Istog dana, od 18 časova biće prikazan film „Isterivači duhova: Ledena pretnja“. „Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo, u kultni vatrogasni dom u Njujorku, da bi se udružila sa izvornim isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobađa se zla sila, i novi i stari isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba“, siže je ovog filma.

Na večernjoj sceni od 21 čas je film „Monkey man“, koji govori o Kidu koji se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu, a posle mnogo godina otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite.

Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.