Carinici su u saradnji sa policijom, tokom noći između 29. i 30. novembra 2019. godine, na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 8 kilograma heroina skrivenog u jednom automobilu.


U noći između petka i subote u Ulici desete udarne brigade u Vranju ispred porodične kuće goreo je džip vranjskih registrarskih oznaka.


U selu Binovce kod Surdulice u jednom voćnjaku posečeno je 150 stabala šljive sorte stenlej, stara četiri godine, koja su ove jeseni imala prvi rod.


Na području Policijske uprave u Vranju, od 15. do 17. novembra ove godine, registrovano je šest saobraćajnih nezgoda.


Lovac B.P. (62) iz Vranja u nedelju ujutru je teško povređen u lovu.


Jak zemljotres od 6,4 stepena Rihterove skale koji je, noćas, u 3 sata i 54 minuta pogodio Albaniju osetio se i u Vranju.


Jedna žena poginula je u požaru, koji je izbio u porodičnoj kući u selu Prekodolce. 


M
uškarac star 22 godine zadobio je teške povrede dok je pretrčavao novi autoput kod sela Bukarevac u opštini Preševo.


O
smogodišnji dečak iz Preševa zadobilo je teške telesne povrede, u subotu oko 21 sat, kada ga je retrovizorom udarilo vozilo marke „Golf“ koje je bilo u pokretu , potvrdila je Policijska uprava Vranje.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca iz Vranja, starosti 21, 35 i 57 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri teške krađe i krađu.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240