U Nišu je danas posle teške bolesti preminuo čuveni vranjski hirurg, hroničar i naučni radnik dr Vukašin Antić.

U ulici Sutjeskinoj u Vranju,danas oko 17h  dogodio se Udes.

Vozilo marke Reno,prema rečima očevidaca,naglo je skrenulo sa kolovoza i tom prilokom udarilo u betonsku banderu.

Prilikom skretanja,oštetilo je i nekoliko vozila koja su se zu nalazila.

Policija je izašla na licu mesta.

Više detalja očekuje se nakon što se oglasi policija u Vranju

Foto:vranjenoću

Policija u Bujanovcu uhapsila je V. I. (44) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetsedmogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Nakon prijave građana, pripadnici Policijske uprave sinoć su u selu Katun priveli petoricu meštana, koji su bili u vidno alkoholisanom stanju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju i Bujanovcu, tokom prethodne noći, zatekli su tri osobe u Bujanovcu, dve starosti 19 godina i jednu 39 godina, dok su u Vranju zatekli jednu osobu starosti 52 godine, u vreme zabrane kretanja na javnom mestu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su (1993) i (1992) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

U toku noći u Srbiji su preminula još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen virus Covid-19, objavljeno je danas na sajtu Covid19.rs.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su D.N. (1967) i N.N. (1991) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su  (1979) i (1974), oboje iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240