U utorak ranim jutarnjim satima u selu Ranutovac kod Vranja, desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba stradala, a druga je teško povređena

Muškarac star 60 godina, iz sela Bresnica kod Vranja, nastradao je nakon prevrtanja traktora u šumi u selu Bogoševo kod Vladičinog Hana.

Oboren je policajac sa službenog motora u glavnoj ulici u Vranju, na potezu od Duvanske industrije prema centru grada, potvrđeno je iz vranjske Poicijske uprave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Ž. P. (1964) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Na putu Trebešinje – Zlatokop,u neposrednoj blizini slatokop , u sredu u večernjim satima, povređena je žena rođena 1960. godine.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije u Nišu jutros odredilo je zadržavanje dvoje socijalnih radnika iz Vranja D. M. i D. T. jer su osumnjičeni da su u junu mesecu prethodne godine primili mito od porodice koja je želela da usvoji dete.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su I. P. (1976) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Socijalnim radnicima iz Vranja i Bujanovca osumnjičenim za zloupotrebu položaja određen je pritvor.

Dan sećanja na ubijene žene žrtve nasilja biće obležen u ponedaljak, 18. maja, a prema medijskim izveštajima, od početka godine najmanje šest žena je ubijeno u porodičnom nasilju, a isto toliko je bilo pokušaja ubistva.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv L. S. (1993) i dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240