Nakon istrage koju je Više javno tužilaštvo vodilo zajedno sa Grupom za suzbijanje trgovine ljudima PU Vranje, dana 20.10.2019.godine lišen je slobode I.B. iz Vranja (1966), zbog krivičnog dela Trgovina ljudima učinjenog nad maloletnim licima.


U dve saobraćajne nesreće na području Preševa teško su povređena dva deteta starosti 5 i 16 godina, potvrđeno je Bujanovačkim u Policijskoj upravi (PU) Vranje.


Proteklog vikenda
 na području Vranja registrovano je pet saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede, a pet osoba  lake povrede.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. S. (51) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.


Zbog sumnje da su u poslednje dve godine počinili više poreskih krivičnih dela i pranje novca policija je uhapsila 11 osoba u Vranju, Subotici, Beogradu, Pančevu i Dobanovcima.


Više javno tužilaštvo u Vranju odredilo je juče zadržavanje N. V. iz Velikog Trnovca kod Bujanovca, zato što je u svojoj kući, zbog prodaje, držao nedozvoljene supstance, saznaje "Blic".


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. S. (1968) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (1986), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.


Tokom proteklog vikenda, u selu Oraovica u opštini Preševo, dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe teško povređene, među njima i petogodišnje dete, saopštila je policija u Vranju.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv pedesetogodišnjeg muškarca iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.


U brutalnoj tuči koja se dogodila za vikend u Vranju teško je povređen Boban M. iz ovog grada.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240