Društvo
Trending

Raspisan konkurs za upis dece u PU „Naše dete“

Predškolska ustanova „Naše dete“ raspisala je konkurs za upis dece u školsku 2024/2025. godinu. U celodnevni boravak upisuju se deca od šest meseci do šest i po godina, u poludnevni boravak i pripremni predškolski program biće upisana deca rođena između 1. marta 2018. godine i 28. februara 2019. godine, kao i deca rođena do 31. avgusta 2019. godine i mlađa.

Ukupan broj dece koji se prima u vrtićima je 222, s tim što se upis dece vrši po prioritetu putem bodovanja i rangiranja. Prioritet imaju deca samohranih roditelja, deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deca koja imju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici, zatim deca čija su braća ili sestre upisana u isti vrtić.

Zainteresovani roditelji prijavu za upis deteta mogu podneti elektronskim putem na nacinalnom Portalu e-Uprava Republike Srbije ili donošenjem dokumentacije u prostorije Komisije za upis u zgradi Uprave u ulici Cara Dušana 22, u periodu od 7. do 22. maja 2024. godine. Zahtev za upis deteta može se preuzeti sa sajta Ustanove, www.nasedetevr.rs.

Nakon izvršenog bodovanja Komisija sačinjava listu primljene dece i dece koja ostaju na čekanju i ističe na oglasnoj tabli najkasnije do 17. juna 2024. godine.

Back to top button