Tokom vikenda U jednom ugostiteljskom objektu S. S. napadnut dok je bio na službenom zadatku. Kamere nisu snimile trenutak kad je udaren u lice. Napao ga vlasnik?

Turistički inspektor S. S. napadnut je u noći između subote i nedelje dok je bio na službenom zadatku u jednom ugostiteljskom objektu, potvrđeno je "Novostima" u vranjskoj policiji. Kako su nam rekli u MUP, ubrzo je identifikovan četrdesetdvogodišnji muškarac osumnjičen za napad, ali nisu iznosili podatke da li je eventulano reč o vlasniku kafića koji je kontrolisan.

Policija je mogla samo da potvrdi da se radi na slučaju i da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. Rukovodilac Odeljenja za inspekcijske poslove grada Vranja Boban Antanasijević pojašnjava da je u noći između 2. i 3. avgusta vršen kontrolni inspekcijski nadzor, po odluci o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na teritoriji grada, kao i da je tada došlo do incidenta.

- Inspektor se trenutno nalazi na bolovanju i oporavlja se. Svedoci smo brojnih napada na inspektore, koji se iz godine u godinu nastavljaju - navodi Antanasijević.

Nezvanično, inspektor je imao asistenciju, ali je napadač iskoristio veliku gužvu u kafiću i neopreznost policije pa ga je udario u predelu lica. Zanimljivo je da iako postoje kamere u ovom objektu, u tom trenutku nisu radile, pa sam napad nije zabeležen.

Izvor: Večernje novosti

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240