U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Kukuljina, kod Tivta, poginuli su D. K. (25) iz Surdulice i S. M. (20) iz okoline Vladičinog Hana.

 Automobil "pežo 307" srpskih registarskih tablica, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka, udario u deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva, a od siline udara oba mladića koja su bila u automobilu, ispala su iz vozila i zadobila teške povrede, prenose podgoričke "Vijesti".
 
List navodi da je 20-godišnji M. S. iz Vladičinog Hana podlegao povredama na licu mesta, dok je drugi mladić K. D. (25) iz Surdulice zadobio teške povrede i preminuo na putu do bolnice u Kotoru.

Iz tivatske policije jutros je saopšteno da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za volanom "pežoa". Uviđaj je obavio dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru.

 "Tela stradalih biće transportovana u KBC Podgorica radi obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti", navela je u saopštenju tivatska policija.

Stradali su imali radne dozvole, po kom osnovu su i boravili u Crnoj Gori.

Gradnja kružnog toka u Kukuljini započeta je još 5. decembra prošle godine sa ugovorenim rokom za završetak radova od 65 dana, ali posao koji obavljaju nikšička kompanija i tivatska kompanija do danas nije čak ni polovično završen, navode "Vijesti".

List dodaje da će veštačenje pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom se kretao automobil, kao i relativno loša privremena saobraćajna i svetlosna signalizacija kojom su radovi obeleženi.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240