Optuženi Boban Stojiljković iz Vranja isprozivao je tužioca da je od strane "žutih" doveden da vodi proces Darku Šariću i ostalih 17 optuženih za "pranje para".

Kada sam uhapšen imao sam 38 godina, danas imam 47. Kada ste Vi došli ovde niste imali nijednu sedu, a sada nemate nijednu tamnu!

Vi ste dovedeni ovde da nam vodite proces, kada su "žutaći" prštali na sve strane! Bili su jaki i spremni da nam preko tužioca piju krv - izjavio je Stojiljković u beogradskom Specijalnom sudu.

On je optužio tužioca da im je montirao proces i da štiti svedoka saradnika Nebojšu Joksovića Joksu (49) i Mileta Jerkovića.

Optužnice su napravljene, a Vi došli da radite. Tužilac se ponaša da ima nešto lično protiv mene.

Štiti Nebojšu Joksovića, koji je kupio i nelegalno dograđuje kuću na Vračaru, a Šarića tereti da je naparvio novu kriminalnu grupu. Taj Jerković, ima 250.000 dinara platu, nema dana škole, a prodaje traktore vredne milione?

Kako ko ko ima četiri razreda osnovne škole može da ima pare? Kako je moguće da Jerković, svetski prevarant, ne odgovara za krivična dela? -upitao je Stoijijković u žustroj završnoj reči.

On je optužioca da bez ikakavih dokaza uprošpštava ceo proces.

Ali, gleda Bog. Vidite kako se vraća! Nama kada je upadala policija u kuću, deca su doživela traume. A tužiocu kada zalupa neko u ponoć na vrata, onda je neprijatna situacija.

Čovek sam, neću da lažem. Niko nije rekao da sam lažov i prevarant.

Mi smo Vranjanci, pa mislite da smo seljaci, pa možete da radite šta hoćete. Tužilac ide đonom na nas i pokušava da ubedi sudsko veće u nešto što je on smislio.

Čas priča da sam bio u Argentini, čas u Brazilu i prodavao drogu, pa kada nisam uspeo, onda sam je prodavao na veliko u Vranju! 

Odgovaramo za nešto što nismo napravili i nadam ste da ćete doneti pravičnu odluku posle 10 godina- istakao je Stojiljković.

izvor / Alo

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240