U okviru manifestacije "Dani Vranja" vesela družina animatora družila se na šetalištu sa mališanima i njihovim roditeljima. 


U okviru manifestacije ,,Dani Vranja“ na šetalištu je otvoren tradicionalan Etno sajam u organizaciji JU ,,Narodni univerzitet“ Vranje.

„Vranjska pesma kroz mladu vranjsku dušu“ muzičko –scenski prikaz koji će otvoriti „Dane Vranja“

Vranje i Vranjanci će i ove godine biti domaćini tradicionalne kulturne manifestacije „Dani Vranja“, petnaeste po redu, koja će se održati u periodu od 22.do 25.avgusta 2019.godine. 


Manifestacija ,,Dani Vranja” zvanično počinje danas i trajaće do nedelje 25. avgusta.

U okviru manifestacije “Dani Vranja”, na šetalištu u glavnoj ulici otvoren je treći ovogodišnji Salon knjiga, u organizaciji Narodnog univerziteta Vranje.

Dvadesetogodišnja Sanja Cvetković iz Vranjske Banje osvojila je titulu „Mis Karanfil devojče“ za 2019. godinu.


Radionica na kojoj će biti predstavljena tehnika DEKUPAŽ održaće se u okviru manifestacije Dani Vranja, u petak 23. 08. 2019. sa početkom u 11 sati, na platou ispred Muzeja.

Mirjana Bobić Mojsilović, srpska književnica, novinarka i slikarka, u petak, 23.avgusta, družiće se sa vranjskom publikom na književnoj večeri koja će biti održana u okviru tradicionalne manifestacije „Dan Vranja“.

Večeras je u Kozjem Dolu, opština Trgovišta, počela jubilarna kulturno zabavna  i sportska manifestacija „Dani Preobraženja“, 10. po redu. 

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240