Manifestacija ,,Dani Vranja” zvanično počinje danas i trajaće do nedelje 25. avgusta.

Na šetalištu su otvoreni Salon knjiga i Etno sajam, koji će biti dostupni posetiocima do kraja manifestacije. Večeras od 20:30 sati na centralnoj bini predviđen je nastup učenika srednjih škola pod nazivom ,,Vranjska pesma kroz mladu vranjsku dušu”. U nastavku programa od 21:30 h planiran je koncert Tijane Vučković i Slobodana Jovanovića, od 22 h nastup pobednica takmičenja ,,Srbija u ritmu Evrope”, a pola sata kasnije nastupiće trubački orkestar Stefana Mladenovića.

Drugog dana manifestacije, u petak 23. avgusta, program počinje u 11 sati školom dekupaža ,,Kreativnost je zarazna, širi dalje”, koja će biti održana u dvorištu Narodnog univerziteta. Istog dana na trgu Staniše Stošića od 18 sati nastupiće deca PU ,,Naše dete”, dok je od 19 predviđen javni čas slikanja polaznika Likovne radionice i književno veče Mirjane Bobić Mojsilović. Od 21:30 sati na centralnoj bini planiran je koncert Lepe Brene.

U subotu, 24. avgusta, na Trgu Staniše Stošića biće priređena Samsijada, koja je humanitarnog karaktera. Nakon toga, na šetalištu, od 19:30 sati, za najmlađe planirani su animatori i klovn, a od 20:30 h nastup plesne grupe ,,Feniks”. Na centralnoj bini od 21:00 h biće održan koncert Biljane Anđelković i Bio Ritam Benda, a od 22:00 h koncert Merime Njegomir i Gordane Lazarević.

Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju, 25. avgusta, od 17 sati na šetalištu će biti izloženi old tajmeri. Od 17:30 sati na Trgu Staniše Stošića planirana je dečja predstava ,,Tri praseta” u izvođenju pozorišta ,,Bora Stanković”. U nastavku programa na istom mestu od 19 sati predviđena je revija narodnih nošnji, a zatimu 20 h nastup folklora ,,Vrelac” najmlađe grupe. U dvorištu Muzej kuće ,,Bora Stanković” od 20 sati planirana je predstava ,,Koštana” u izvođenju pozorišta ,,Bora Stanković”. Program se završava koncertom Danijele Stanković Kostić i benda ,,Flaying” i rok grupe ,,Jolly Jumper" na centralnoj bini, čiji je početak zakazan za 21 sat.

Organizator manifestacije ,,Dani Vranja” je Turistička organizacija grada Vranja, a pokrovitelj Grad Vranje.

TK 

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240