Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković i gradska većnica Zorica Jović priiredili su prijem za učesnike 6. Svetskog dečjeg festivala animiranog filma ,,Zlatni puž 2019.“

Goste je najpre pozdravio predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković poželevši im dobrodošlicu u Vranje. ,, Rukovodstvo grada potpuno podržava ŠAF u svim aktivnostima koje ova ustanova realizuje i važno nam je da stvorimo što bolje uslove za rad zaposlenima i svim polaznicima. Zatak svih nas je da zainteresovanu i talentovanu decu podstaknemo na usavršavanje i obrazovanje, a zaposleni u ovoj školi to odlično rade. Gradsko rukovodstvo će uvek podržati projekte poput ovog festivala, jer je to odlična prilika za razmenu iskustva i jačanje kulturne saradnje sa drugim zemljama“, rekao je Tričković.

Nakon toga, prisutnima se obratila Zorica Jović gradska većnica koja je istakla da je ovoliki broj učesnika festivala dokaz rada i angažovanja svih zaposlenih u ŠAFU. ,,Ova institucija je važan segment našeg grada, ona postiže uspeh za uspehom i njihov rad je za svako poštovanje. Uključivanje dece u vanškolske aktivnosti nije lak zadatak, a zaposleni u ŠAFU to rade odlično, što pokazuje i trajanje festivala ,,Zlatni puž“. Svim učesnicima, gostima našeg grada, želim prijatan boravak, želim im da se upoznaju sa našom kulturom i tradicijom, da se lepo provedu, steknu nova prijateljstva i da nam se opet vrate“, dodala je Jović.

U ime učesnika govorila je Narcisa Darijević Marković profesor FDU u Beogradu. ,,Hvala vam što ste me pozvali u vaš divan grad i na ovaj divan festival. Osećam vaša otvorena srca za saradnju i čestitam ŠAFU na ovom velikom uspehu koji traje godinama. Vi imate najlepši zadatak da se bavite decom, a to je ulaganje u budućnost“, naglasila je Darijević Marković .

TK

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240