Pozorište ,,Bora Stanković'' u Vranju je od proglašenja pandemije izazvane koronavirusom i uvođenja vanrednog stanja, do danas na svom youtube kanalu prikazalo 21 predstavu.

Tako je pozorišna publika svakog utorka i petka bila u prilici da gleda predstave iz bogate arhive, kao i one koje se nalaze na redovnom repertoaru vranjskog teatra.

Zaključno sa današnjim datumom predstave pozorišta ,,Bora Stanković'' na ovaj način pogledalo je 13.697 zaljubljenika u pozorišnu umetnost. I pored toga što nisu bili u prilici da igraju pred publikom, glumci vranjskog teatra snimali su motivacione spotove koji su se emitovali na lokalnim televizijama i u kojima su pozivali svoje sugrađane na odgovornost uz poruku ,,ostani kod kuće''. 

Takođe, treba naglasiti da će svi emitovani snimci predstava ostati trajno na youtube kanalu Pozorišta ,,Bora Stanković''.

Ovu, po mnogo čemu specifičnu sezonu završiće krajem juna izvođenjem predstave ,,Ruža uvela'', na otvorenom, u dvorištu Muzej kuće ,,Bore Stankovića''. 

Po rečima umetničkog rukovodioca teatra Bojana Jovanovića, ono što je planirano za ovu sezonu biće završeno do septembra, kada će vranjska publika videti dve premijere, po jednu na večernjoj i dečjoj sceni. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240