Nakon izjave predsednika FK Dinamo Marka Antića da postoji mogućnost gašenja omladinske selekcije ovog kluba, oglasio se Savet za sport gradskog odbora Srpske napredne stranke. Prenosimo saopštenje u celosti:


Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje oglasio se saopštenjem povodom tribine Nove Srbije održane u subotu u Vranju. Prenosimo saopšteje u celosti:


Nakon kraće pauze zbog praznika, Aktiv žena nastavlja sa humanitarnim radom. Ovoga puta članice Aktiva JS Vranje su posetile porodicu Mitić u Bresnici.


Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri u Vranju oglasio se saopštenjem povodom, kako oni kažu,  svih dosadašnjih aktivnosti u tzv. postupku privatizacije Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji, kao i donošenja tzv. novog Zakona o privatizaciji Specijalnih bolnica i banja koji je najavio državni sekretar Dragan Stevanović. Prenosimo saopštenje u celosti.


Da život može da bude zaista težak najbolje zna porodica Nikolić iz Mečkovca. Mira, majka troje dece i njen suprug su bez posla i suočavaju se sa teškom materijalnom situacijom. Žive u trošnoj kući, u jednoj sobi sa dva kreveta. U jednom krevetu spavaju oni, a u drugom deca. Sa njima žive i baba i deda na donjem spratu kuće.


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost povodom  poruke Vesne Pešić, koja se pojavila na društvenim mrežama.


Predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju Dejan Manić čestitao je građanima Vranja, Pčinjskog okruga i Srbije Badnji dan i Božić, sa željom da budu okruženi ljudima koje vole, poželevši im dobro zdravlje, mir i blagostanje.


Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri izdao je saopštenje u kome je predlog Gradsko veću Grada Vranja za dodelu priznanja "Specijalno javno priznanje 31. januar" Bošku Obradoviću. Prenosimo saopštenje u celosti:


Povodom saopštenja gradskog odbora Dveri u Vranju u kome su kritikovali donošenje novog Zakona o privatizaciji Specijalnih bolnica i banja koji je najavio državni sekretar Dragan Stevanović, oglasio se gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju. Prenosimo saopštenje u celosti.


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem u kome pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj istinskoj i pravednoj borbi da očuva mir i stabilnost u regionu.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240