Nakon konferencije za novinare jedne opozicione stranke, Ivana Hadži Stošić, predsednica i glavna i odgovorna urednica Koalicije za transparentnost juga Srbije u Vranju, demantovala je da je svojevremeno, sa funkcije direktorke Biznis inkubator centra  isplaćivala basnoslovne honorare od 500.000 dinara predavačima na treninzima u sklopu projekata.


Napokon Korisna Debata, treća po redu u organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju (NKD) održana je u Bujanovcu na temu tenzija nastalih već tokom formiranja opštinskog odbora Srpske desnice u ovoj multietničkoj sredini, kada su se od njenog predsednika Miše Vacića čule pretnje upućene neistomišljenicima, podele na navodne i prave Srbe, a pretio je i raseljavanjem.


Porodica Pešić iz sela Ristovac nadomak Vranja deli sudbinu većine višečlanih porodica koje žive isključivo od poljoprivrede.


Petočlanoj porodici Tašković iz sela Lepčince u subotu 23. 11. 2019. godine uručena je humanitarna pomoć u vidu paketa sa osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za ličnu higijenu, garderobom i školskim priborom.


Socijalistička partija Srbije je na sednici Glavnog odbora izabrala  Predsedništvo, Izvršni odbor i potpredsednike stranke. Prema rečima njenog lidera Ivice Dačića, reč je o organizacionoj pripremi za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore. Dačić je rekao da je cilj organizacione pripreme da na izbornim listama bude što više novih ljudi, ali i da se ostvari bolji rezultat nego ranije.


Povodom saopštenja Dveri o ukidanju "Rosa škole roditeljstva", oglasio se gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju. Prenosimo saopštenje u cellosti.


Tokom proteklog vikenda četvoročlanoj porodici Radenković iz sela Ćurkovica uručena je humnitarna pomoć koju su organizovali Aktiv žena JS Vranje i udruženje Roditeljstvo plus. Uručeni su im paketi osnovnih životnih namirnica, sredstva za higijenu, odeća, obuća i dr.


Oduvek su najmiliji gosti u porodicama koje retko ko obilazi - dobrotvori. Zato nas nije iznenadila srdačnost domaćice Stojanović Suzane iz sela Pavlovac koja je sa osmehom dočekala članice Aktiva žena JS Vranje i udruženja Roditeljstvo plus prilikom nedavne posete.

 
Srpski pokret Dveri oglasio se saopštenjem za javnost u kome stoji da su dužni  da reaguje povodom informacije da je, odlukom v.d direktorke Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljane Antić, u našem Domu zdravlju ukinuta „Škola roditeljstva„ koja je bila namenjena, pre svega, mladim bračnim parovima radi njihove pripreme za buduće odgovorno roditeljstvo.


Gradski odbor Jedinsvene Srbije u Vranju održao je konferenciju za medije na kojoj je prestavio svoj rad u prethodnom periodu i izveštaje direktora javnih ustanova i preduzeća koji su kadrovi Jedinstvene Srbije.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240