Predsednik opštine Preševo, Šćiprim Arifi objavio je šta je delegcija albanskih stranaka danas u Beogradu zatražila kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zahvaljujući našem predsedniku Aleksandru Vučiću u Vranju su realizovani brojni projekti.

Protekle noći je čitava Srbija svedočila ekspanziji nasilja i huliganstva.

U pregovorima za formiranje nove opštinske vlasti sa Nagipom Arifijem i njegovom Demokratskom partijom (DP) bujanovački naprednjaci insistiraju na podeli funkcija i odgovornosti isključivo na osnovu izbornih rezultata, što znači, pored ostalog,  mesto predsednika lokalnog parlamenta.

Surdulica je jedina opština gde socijalisti samostalno, već 12 godina, uspešno vode opštinu.

Na ponovljenom glasanju za poslanike Narodne skupštine Republike Srbije,  na devet biračkih mesta na teritoriji Grada Vranja, od ukupno upisanih 6.290, na jučerašnje izbore izašlo je 2.576 birača, odnosno 40.95%.

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji Ragmi Mustafa izjavio je za prištinske medije da "ne može biti dugoročnog mira između Kosova i Srbije bez rešavanja problema Preševa, Bujanovca i Medveđe".

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Surdulice danas su verifikovani mandati 35 odbornika, a za predsednika opštinskog parlamenta izabran je Zoran Mitić.

Biračka mesta na teritoriji Grada Vranja otvorena su na vreme, u 07.00 sati i glasanje protiče bez problema.

Republička izborna komisija (RIK) je na sednici, održanoj 26. juna, donela Rešenje o ponavljanju glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240