Prljava politička kampanja koja se danima unazad vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića se nastavlja, ali i dobija novu formu i pojačan intenzitet uvreda i blaćenja.

Povodom saopštenja tzv. Pokreta slobodnih građana protiv izgradnje fudbalskog stadiona, Gradski odbor Srpske napredne stranke izdaje sledeće saopštenje :

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju održao je konferenciju za novinare, povodom studijske posete Kini potpredsednika GrO dr Slodobana Milenkovića i njegovog trogodišnjeg rada na mestu gradonačelnika.

„Nasilje je poslednje utočište ljudi bez rezultata“... makar se radilo i „samo“ o verbalnom nasilju.

Pokret slobodnih građana (PSG) Vranja se najoštrije protivi izgradnji novog stadiona u centru grada. Oni su se oglasili saopštenjem u kome navode deset argumenata koji govore u prilog njihovoj tvrdnji.

Borivoje Antić i i Nikola Jović, odbornici  novoformirane  Srpske desnice u Vranju, a negdašnji predstavnici GG „Jedinstveni za Vranje“ koja deluje  u okviru SPS-a, ipak su se vratili na listiu odborničke grupe  SPS.

Povodom današnjeg saopštenja za javnost Pokreta slobodnih građana, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem u kome se kaže :

Članovi i simpatizeri Jedinstvene Srbije iz Vranja boravili su u nedelju, na Ivanjdan u Jagodini gde se svake godine na ovaj dan održava tradicionalna manifestacija povodom seoske krsne slave Končareva.

Današnjim saopštenjem za javnost, gospoda iz Pokreta slobodnih građana je prevazišla sebe u mizantropiji i patološkoj mržnji prema Srpskoj naprednoj stranci i svemu onome što ona oličava i predstavlja.

Pre par dana navršile su se tri godine od kako je Srpska napredna stranka preuzela vršenje vlasti u Vranju.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240