Lider GG „Za demokratsko Vranje“ Isidor Stefanović tvrdi da je njegova porodična kuća u Vranju napadnuta, te su tako ostvarene pretnje koje je on ranije dobio telefonom.

Na osnovu člana 34. Zakona o lokalnim izborima, člana 100. Zakona o opštem upravnom postupku i člana 5. Uredbe o merama za vreme vanrednog stanja, Gradska izborna komisija, na večerašnjoj sednici, donela je Rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine grada Vranja raspisanih za 26. april 2020. godine.


Nakon teksta na lokalnom portalu, oglasio se Savet za informisanje gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju. Prenosimo saopštenje u celosti:


Savet za informisanje gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju oglaso se saopštenjem za medije povodom  izjava Ivice Petruševića na konferenciji za novinare Nove Srbije. Prenosimo saopštenje u celosti:

Sve izborne radnje u Srbiji se prekidaju dok je na snazi odluka o vanrednom stanju, odlučio je RIK.


Na jučerašnjoj sednici, Izborna komisija Grada Vranja, donela je Rešenje kojim se proglašava Izborna lista “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)”, koju je podnela Socijalistička partija Srbije, za izbore za odbornike Skupštine Grada Vranja.

Opštinskoj izbornoj komisiji u Vranjskoj Banji predstavnici Jedinstvene Srbije predali su listu za predstojeće izbore.

Prikupljanje potpisa za učešće političkih stranaka na predstojeće izbore od sada se vrši samo u vranjskom USLUŽNOM centru,saznaje TV Info Puls.

Foto: Večernje novosti
Ova odluka je, kako se navodi, doneta u cilju sprečavanja širenja korona virusa i preventivnih mera. 

Šest istaknutih članova Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vranju isključeno je iz stranke, potvrdio je za VOM Branimir Stojančić, sekretar Izvršnog odbora gradskog odbora SPS-a.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240