Gradski odbor Jedinstvene Srbije sa ponosom ističe da se trudi da Palmin program sprovede  u Vranju kao sto se sprovodi u Jagodini.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za narodnog poslanika Dejan Manić je u emisiji 'Politikon' na TV Palma Plus rekao da će na lokalu lista JS "biti iznenađenje za mnoge stranke u političkom smislu prenosi portal Moje novosti "

Grupa građana “Srpska desnica Vranje – Od naroda za narod“, podnela je večeras izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja.

Povodom štrajka glađu predsednika i potpredsednika SP Dveri Boška Obradovića i Ivana Kostića,Dveri Vranja su poslali saopštenje koje vam prenosimo u celosti

U Vranju je, u jednom gradskom restoranu, u sredu uveče održan prvi zvanični sastanak Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

Bujanovac, Preševo, 19. maj 2020. (Foto FB)- Ambasador Republike Albanije u Beogradu Ilir Bočka bio je u ponedeljak uveče svedok scena punih napetosti na sastanku u Preševu sa albanskim liderima,  prenosi Folonline.com.

Divljački napad promotera fašizma Boška Obradovića pred Narodnom skupštinom kojeg smo danas svi svedoci, još jednom nas je podsetio kakvim je zverima predvođen kriminalni savez opozicije koji bi na silu da preuzme vlast u Srbiji.

Srpska radikalna stranka podnela je sinoć izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja, po nazivom “dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka dr Slavko Živković“.

Skup je organizovan kako bi se pružila podrška poslanicima Dveri koji od prošle nedelje strajkuju glađu sa zahtevom sa se odlože izbori zakazani za 21. jun. Okupilo se nekoliko stotina ljudi. 

Hiljadu zastava podeliće Gradski odbor Srpske napredne stranke građanima Vranja, saopštio je u petak na konferenciji za medije generalni sekretar Goran Đorđević.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240