Nastavak razgovora o ulasku koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) u opštinsku vlast u Bujanovcu, sačinjenu isključivo albanskih stranaka, može se očekivati tokom ove nedelje.


Jedinstvena Srbija je ozbiljna politička partija koja je višegodišnjim postojanjem na političkoj sceni ne samo Srbije, nego i grada Vranja dokazala da uživa poverenje građana.


Verifikacijom mandata i polaganjem zakletve poslanika započeo je sa radom novi saziv Narodne skupštine Srbije, nakon izbora održanih 21. juna.

Republička Direkcija za imovinu Republike Srbije, raspisala je 18. juna oglas, sa uslovima prodaje Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji, po početnoj ceni od 870.304 evra, a potencijalnim vlasnicima je dat rok za dostavljanje ponuda u naredne dve nedelje, tj. do 24. jula za uplatu depozita, a 28. jula rok za podnošenje ponuda.

Povodom godišnjice od stradanja Srba u vojno - policijskoj akciji hrvatskih oružanih snaga „Oluja", saopštenjem se oglasio GO SNS u Vranju.


Povodom napada kvazi medija na funkcionere Srpske napredne stranke plasiranjem lažnih informacija, čime na najgrublji način vređaju naše stranačke kolege i saborce, Unija mladih GrO SNS daje punu podršku predsedniku GrO g. Slaviši Bulatoviću, gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću i Gradskom odboru SNS u Vranju.

Lekari u Srbiji nisu rasisti i ne biraju po nacionalnosti ljude koje leče.


U novom sazivu Narodne skupštine  među 250 poslanika je i desetoro iz Vranja i Pčinjskog okruga.


Pre svega, poručio bih onima koji brinu u kakvim sam odnosima sa Draganom Stevanovićem, potpredsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, da nikada nismo bili u boljim odnosima.

Nagip Arifi u ponedeljak je i zvanično preuzeo dužnost predsednika opštine Bujanovac pošto je na sednici SO u sredu dobio 25 glasova odbornika.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240