Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri izdao je saopštenje u kome je predlog Gradsko veću Grada Vranja za dodelu priznanja "Specijalno javno priznanje 31. januar" Bošku Obradoviću. Prenosimo saopštenje u celosti:


Nakon kraće pauze zbog praznika, Aktiv žena nastavlja sa humanitarnim radom. Ovoga puta članice Aktiva JS Vranje su posetile porodicu Mitić u Bresnici.


Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri u Vranju oglasio se saopštenjem povodom, kako oni kažu,  svih dosadašnjih aktivnosti u tzv. postupku privatizacije Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji, kao i donošenja tzv. novog Zakona o privatizaciji Specijalnih bolnica i banja koji je najavio državni sekretar Dragan Stevanović. Prenosimo saopštenje u celosti.


Koaliciju oko Srpske napredne stranke (SNS) podržava 34 odsto građana Srbije, za izbornu listu Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije glasalo bi sedam odsto birača dok bi koaliciju Demokratske stranke, Dveri, Stranke slobode i pravde, Nove stranke i Socijaldemokratske stranke na izborima podržalo šest odsto građana, pokazuje istraživanje javnog mnenja koje je tokom novembra sproveo Nacionalni demokratski institut uz podršku USAID.


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost povodom  poruke Vesne Pešić, koja se pojavila na društvenim mrežama.


Predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju Dejan Manić čestitao je građanima Vranja, Pčinjskog okruga i Srbije Badnji dan i Božić, sa željom da budu okruženi ljudima koje vole, poželevši im dobro zdravlje, mir i blagostanje.


Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju uputio je čestitku povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika: Svim građanima Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju srdačno čestita predstojeće novogodišnje i božićne praznike sa željom da ih provedu u zdravlju, miru i blagostanju!


Povodom saopštenja gradskog odbora Dveri u Vranju u kome su kritikovali donošenje novog Zakona o privatizaciji Specijalnih bolnica i banja koji je najavio državni sekretar Dragan Stevanović, oglasio se gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju. Prenosimo saopštenje u celosti.


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem u kome pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj istinskoj i pravednoj borbi da očuva mir i stabilnost u regionu.


Predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju Dejan Manić, čestitao je građanima Vranja i Pčinjskog okruga Novu 2020. godinu. 

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240