Osnovni cilj Jedinstvene Srbije i cilj vladajuće koalicije je da očuvamo porodicu, jer je ona stub društva, da se borimo protiv bele kuge, donedemo boljitak za sve građane i da od Vranja napravimo grad budućnosti ,rekao je lider gradskog odbora Dejan Manić na proslavi Sretenja gospodnjeg, krsne stranačke slave Jedinstvene Srbije (JS).

Srbi su na ovaj dan podigli ustanak, na ovaj dan smo doneli prvi srpski Ustav i na ovaj dan, kako verski zapisi kažu, sišao je Bog na Zemlju i sreo običnog čoveka.

Na ovaj dan pre 15 godina naš predsednik Dragan Marković Palma formirao je Jedinstvenu Srbiju i Bogu hvala trajemo 15 godina, a ja se nadam da ćemo trajati još mnogo duže rekao  je Manić u obraćanju u sali OKCE.

On je dodao da svima prenosi pozdrave predsednika partije Dragana Markovića Palme.

Poželeo vam je mnogo zdravlja, uspeha u životu, da danas proslavimo a, kako je rekao, da u ponedeljak krenemo da radimo - kazao je Manić.

On je dodao da je predsednik stranke Marković u Jagodini "dao primer kako se uspešno vodi jedan grad i lokalna samouprava". Dao je primer kako se dovode investitori, ali i kako se može raditi za državu, a da niste ministar.

Mi u Vranju postojimo 9 godina, od toga smo 7 u vlasti. Nikada se nismo nametali i borili za funkcije i nikada nismo ulazili u vlast zarad funkcija.

Ciljevi su nam malo viši od toga. Nadam se da ćemo još dugo sa koalicionim partnerima vršiti vlast na lokalu za dobro građana istakao  je Manić.

Skupu u sali OKCE prisustvovale su delegacije drugih političkih partnera iz vlasti, kao i vladajuće Srpske napredne stranke, MUP-a, Udruženja Makedonaca, ličnosti iz javnog života, članovi i simpatizeri partije.

Na skupu u OKCE najavljeno je da JS u Vranju planira formiranje mini lige u malom fudbalu u kojoj će se takmičiti samo timovi sastavljeni od članova Jedinstvene Srbije, a prve tri ekipe dobiće nagradno letovanje u Paraliji. Učestvovaće 22 ekipe.

 

izvor : vranjenews.rs

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240