Povodom saopštenja Demokratske stranke u Vranju, ili barem onoga što je ostalo od nje, Gradski odbor Srpske napredne stranke izdaje sledeće: SAOPŠTENjE

Sa nevericom konstatujemo da ja poslednje saopštenje Demokratske stranke jedan zaista bedan pokušaj komercijalizacije ubijenog premijera u kontekstu kvazi građanskih protesta koji se dešavaju u našem Gradu. 

Nemojte da lažete da vi podržavate proteste 1 od 5 miliona. Što ne budete iskreni i kažete građanima da ih vi organizujete? Zašto se krijete?

Nije vas valjda sramota vaše vladavine, koja je ostala upamćena po pljačkaškim privatizacijama i ekonomskom uništavanju Srbije?

Gospodo demokrate lažima i mržnjom ne možete ubediti građane da im želite dobro.  

Nemojte nama da pričate kako je građanima danas i kako su nam potrebna nova radna mesta.  Pa od  vašeg odlaska sa vlasti u Srbiji je otvoreno skoro 200 novih fabrika.

Da li znate šta to znači?

To znači da ste i više od tog broja vi uništili i zatvorili dok ste bili na vlasti.

Da li znate koliko je kilometara auto puteva i puteva izgrađeno od kada niste više ni blizu parama građana Srbije? A jedini putevi koje ste vi gradili su bili putevi do vaših džepova i tekućih računa, koje ste dobro napunili.

Možda treba da vas pitamo koliko je škola i bolnica izgrađeno i rekonstruisano.

Koliko je ....

A što se tiče vanparlamentarne borbe koju pominjete, verujte čeka vas duga vanparlamentarna borba.  Napuštanje lokalne skupštine je još jedan pucanj u prazno i dokaz vaše dezorijentisanosti kao opozicije. 

Gospodo demokrate i posle toliko godina od ubistva tadašnjeg premijera Zorana Đinđića, vi, njegovi politički unučići, ga i dan-danas ubijate i sahranjujete. 

Svojim nazovi političkim delovanjem ne dajete mu da počiva ni na onom svetu, već ga opijeni mržnjom i lažima svakodnevno prevrćete u grobu.