Povodom današnjeg saopštenja za javnost Pokreta slobodnih građana, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem u kome se kaže :

Pokret slobodnih građana ovim današnjim simpatičnim, a na momente i bajkovitim saopštenjem za javnost je još jednom pokazao svoju političku dezorijentisanost i društveno - politički autizam. Ili su samo možda hteli da malo skliznu sa lokalnih političkih margina u epicentar medijske samopromocije i političke propagande svog kvazi pokreta.

Ali i to je legitimno jer ipak živimo u demokratskom društvu gde svako može da govori i piše šta hoće, ma makar bile i najgore laži i neistine.

Međutim, iako je i to deo političke borbe u lokalnoj političkoj areni, ipak trebalo bi da se poštuju neki standardi političke komunikacije pa makar bila to i politička opcija koja ima na čelu jednog egzibicionistu i ženomrsca kakav je Sergej Trifunović.

Prosto je nemoguće, ali i nepotrebno i necelishodno demantovati gomilu agitprop neistina napisanih u saopštenju. Pisac tih redova ili ne živi u Vranju ili previše vremena provodi po Briselu ili drugim evropskim gradovima na razna besplatna putovanja i “edukacije i seminare” svojih mentora.

Ili možda ne želi da vidi izgrađen Hirurški blok, izgrađen gradski stadion, obilaznicu i saobraćajnicu sa dva kružna toka u industrijskoj zoni, vrtić u naselju Raška koji se uveliko gradi, Balon salu u Vranjskoj banji, rekonstruisanu Partizansku i još 20-ak ulica u gradu.

Takođe ćemo vas u oktobru ove godine demantovati otvaranjem zgrade Pozorišta koje će biti ponovo ponos našeg grada.

Mi se gospodo iz PSG ne bavimo komedijama i sapunicama već ozbiljno i naporno radimo u interesu naših vranjanaca, uprkos nezavidnoj zaostavštini koju smo preuzeli i nasledili od političkih predhodnika.

Pisac ovog nakaradnog saopštenja bi trebalo da se pita šta je on uradio u svom mandatu, osim što je statirao, primao platu i uživao u raznim Briselskim i drugim evropskim putešestvijama koje su plaćala naši sugrađani.

Na kraju, sa ponosom možemo da kažemo da smo mi iz Srpske napredne stranke pre tri godine nepovrtno pokrenili politički i istorijski točak promena u Vranju i u Srbiji. Ono što vi iz opozicije ne vidite ili ne želite da vidite to je stvar vaše političke percepcije, da ne kažemo vašeg političkog slepila.

Najbitnije je da naši građani vide rezultate našeg rada i viziju razvoja našeg grada, i uvereni smo da ćemo na proleće sledeće godine dobiti ponovnu verifikaciju poverenja našeg naroda, a vi verujemo još jednu bolnu političku samospoznaju sopstvene nemoći i još jednog izbornog neuspeha.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240