Povodom saopštenja tzv. Pokreta slobodnih građana protiv izgradnje fudbalskog stadiona, Gradski odbor Srpske napredne stranke izdaje sledeće saopštenje :

Gospoda iz Pokreta slobodnih građana očigledno žele da preuzmu barjak, inače nevidljive, da ne kažemo nepostojeće opozicije u gradu, a ako u tome i ne uspeju, sigurno će postati stručnjaci za besmislena politička saopštenja.

Nameće se zaključak da drugo i ne umeju da rade ,osim da neosnovano kritikuju sve što radimo za naše sugrađane i naš grad. Na dnevnom redu kritika ove isfrustrirane i politički dezorijentisane šačice ljudi je i izgradnja fudbalskog stadiona.

U bilo kom delu sveta to bi bio razlog za slavlje lokalnih meštana, jedino je kod nas pogrešno da se gradi najmoderniji stadion po UEFA standardima na kojem bi građani gledali najbolje srpske ekipe. Time bi se jačala lokalna ekonomije, imali bi nova radna mesta, turizam, sport i to bi pokrenulo i druge sfere društvenog života.

Ali avaj, genijalci iz ovog nazovi pokreta ,smatraju da je to pogrešan potez, a njihova argumentacija je više odraz dijagnoze nego zdrave političke logike. Kritika radi kritike, i po svaku cenu besplatan politički marketing.

Ali dobro, i ne očekujemo vašu podršku, jer dok ste vi i vaši politički partneri svojevremeno rušili i zatvarali, mi danas gospodo gradimo, zapošljavamo i stvaramo i ponosni smo zbog toga.

Još smo ponosniji zbog činjenice da, osim parcele koja vam toliko smeta, Grad ne ulaže ni dinara u ovaj mega projekat ,već se u celosti finansira iz republičkog budžeta.

Kao i do sada Vlada Republike Srbije i predsednik Aleksandar Vučić su po ko zna koji put stali iza lokalnog rukovodstva i pružili finansijsku i drugu pomoć i pomogli realizaciju mnogih infrastrukturnih projekata u našem Vranju.

Na kraju, želimo da vam poručimo da se u budućnosti (ako je uopšte i imate) u lokalnoj politici više bavite sobom, a manje Srpskom naprednom strankom, jer ne vodi se politika iz dnevne sobe pisanjem ispraznih političkih fraza u saradnji sa Vujaklijom, već realnom i ozbiljnom političkom ponudom vašeg političkog programa.

Ali nevolja je što vi i nemate šta da ponudite našim sugrađanima, jer se vaš program zasniva na negaciji političkog delovanja Srpske napredne stranke.

Premalo za ozbiljan politički rad i akciju, i previše za vaše političke, intelektualne i kadrovske kapacitete.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240