Slaviša Bulatović , predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik na današnjoj konferenciji je rekao da je vranjski gradski odbor  pre svega odgovoran prema građanima. Spreman je da primi sve mlade, nove ljude koji su željni da odgovorno sprovode politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića .

Bulatović je istakao da je očuvanje preko 4.000 radnih mesta u  kompanijama “Simpo” i “Jumko”, jedan od najvećih uspeha trogodišnje vlasti SNS u Vranju.

" Ne mogu da zamislim kako bi Vranje izgledalo i šta bi za ljude koji ovde žive značio gubitak 4.000 radnih mesta, koliko zaposlenih  trenutno radi u oba preduzeća", dodao je Bulatović. Po njegovim rečima, “Simpo” trenutno posluje stabilno bez dinara dugovanja, a u “Jumku” se očekuje usvajenje unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR).

"Podsetiću da je politika naše stranke očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta, što smo na primeru ova dva preduzeća i pokazali", naglasio je predsednik vranjskih naprednjaka i narodni poslanik Slaviša Bulatović.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240