...
Društvo
Trending

Održana prva sednica Privremenog organa Grada Vranja

Na osnovu člana 86. stav 6. Zakona o lokalnoj samoupravi, člana 43. stav 2. Zakona o Vladi i tačke 4. stav 4. Odluke o raspuštanju Skupštine grada Vranja i obrazovanju Privremenog organa grada Vranja, Vlada Republike Srbije, u ponedeljak, 30. oktobra 2023. godine donela je Rešenje o imenovanju predsednika i članova Privremenog organa grada Vranja. U Privremeni organ grada Vranja imenovani su:

-za predsednika: dr Slobodan Milenković,  

-za članove: Goran Nikolić, Zorica Jović, Srđan Dekić i Borivoje Antić.

Na prvoj sednici Privremenog organa Grada Vranja, održanoj danas, kojom je predsedavao predsednik Privremenog organa dr Slobodan Milenković, najpre je razmatran i usvojen Poslovnik ovog organa.

Održana prva sednica Privremenog organa Grada Vranja

U nastavku sednice usvojeni su Predlozi odluka o raspuštanju Skupštine Gradske opštine Vranjska Banja i obrazovanju Privremenog organa ove gradske opštine.

Rešenjem o imenovanju Privremenog organa Gradske opštine Vranjska Banja, za predsednika ovog tela imenovan je Dragan Sentić, a za članove Svetlana Cvetković, Aleksandra Popović, Marko Nikolić i Ivica Milenković.

Održana prva sednica Privremenog organa Grada Vranja

Takođe, razmatran je i usvojen Predlog rešenja o prestanku funkcije sekretara Skupštine grada, kao i Predlog o imenovanju sekretara i zamenika sekretara Privremenog organa Grada Vranja. Za sekretara je  imenovana  Jelena Pejković, a za zamenika Jelena Maksić.

Na današnjoj sednici usvojeno je Rešenje o prestanku funkcije predsednika Skupštine grada dr Dejana Tričkovića, kao i Odluka o prestanku mandata odbornika Skupštine grada Vranja.

Održana prva sednica Privremenog organa Grada Vranja

Privremeni organ Grada Vranja usvojio je i Rešenja o prestanku dužnosti gradonačelnika Grada Vranja dr Slobodana Milenkovića, zamenika gradonačelnika Zorice Jović i članova Gradskog veća.

Sednici Privremenog organa Grada Vranja prisustvovao je načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.