Povodom saopštenja tzv. Saveza za Srbiju u kojem se vređaju predstavnice Unije žena Srpske napredne stranke, Gradski odbor Vranje najoštrije osuđuje ovakve neprimerene političke ispade.

Pre svega smatramo da je ovo saopštenje ili ako hoćete pokušaj saopštenja uvreda za zdrav politički razum i iole pismenije ljude sa bar malo političkog morala, navodi se u saopštenju GrO SNS u Vranju.

Gospodo, Srpska napredna stranka nije nikakva sekta već najdominantnija politička organizacija na ovim prostorima čiju politiku podržava ogromna većina građana, dok ste vi jedan politički bućkuriš smućkan po oprobanoj petooktobarskoj recepturi, a sastavljen od klerofašista preko kvazi levičara do tajkuna i neostvarenih glumaca.

Znajte da vam ova politička farsa neće proći koliko god da vam neki strani savetnici svestrano pomažu u kampanji nasilnog preuzimanja vlasti, jer narod nećete dva puta prevariti, navodi se u saopštenju GrO SNS u Vranju.

Ako ste zaista autentični poštovaoci ljudskih prava a pre svega prava žena, morali ste da osudite ove prizemne i primitivne uvrede glumca i političara u pokušaju. Ovakav obrazac političke komunikacije i odnosa prema ženama je apsolutno neprihvatljiv čak i za dotičnog gospodina koji ima velike političke ambicije.

Ali kako reče otac Tadej, kakve su vam misli takav vam je i život.

Mi iz Srpske napredne stranke i ne očekujemo kajanje i izvinjenje od vas gospodo. Na kraju krajeva, šta možete očekivati od sklepane političke družine koja nema ni hrabrosti da stane na čelu protesta već se krije iza fiktivne građanske inicijative jer se plaši svoje nesposobnosti, nepopularnosti i još jednog političkog i izbornog neuspeha.

Tišina i prazno šetalište će vas otrezniti sutra u 18 časova, stoji u saopštenju GrO SNS u Vranju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240