U okviru sportskih aktivnosti povodom 31. januara – Dana Grada, član Gradskog veća Nenad Đorđević, otvorio je turnir u džudou u Sportskoj hali u Vranju.


Povodom teksta objavljenog na portalu „Info Vranjske“ a koji se odnosi na FK "Mineralac" iz Vranjske Banje, saopštenjem se oglasio predsednik sportskog udruženje „ Mineralac“ Boban Stevanović.


U okviru manifestacije Izbor najboljeg sportiste i najboljeg sportskog kolektiva grada, a u organizaciji Sportskog Saveza opštine Surdulica, Fudbalskom Klubu Radnik uručeno je tri priznanja.


Prijateljski meč dva superligaša sa juga Srbije surduličkog Radnika i niškog Radničkog koji je trebalo da bude igran u utorak, 21. januara u Belom Polju, blizu Surdulice, otkazan je iz tehničkih razloga, kako kažu u Radniku.


U okviru svoje trodnevne posete jugu Srbije, ambasador SAD Entoni Godfri danas je posetio KBK „Vranje“ i KBK „Junior“ gde je razgovarao sa trenerima i članovima kluba.


Na području surduličke opštine ima 16 registrovanih sportskih kolektiva a njihovi članovi vredno treniraju i čine napore da se kroz sportske aktivnosti dokažu. Dobri rezultati se vrednuju i na adekvatan način stimulišu kroz akciju " Izbor za najboljeg sportistu godine " koju je prvi pokrenuo novinar Dragan Milošević Buca još daleke 2007. godine.


Fudbaleri surduličkog Radnika uspešno realizuju prvi deo priprema za predstojeću polusezonu. Prva faza priprema odvija se u Surdulici na terenu sa veštačkom travom, teretani  i balon hali, a radi se na tehnici i podizanju fizičke spreme.


U Nišu su juče dodeljena priznanja za najbolje trkače u Niškoj trkačkoj ligi za 2019. godinu.


U organizaciji Sportskog saveza grada Vranja i JU Sportska hala u Vranju, a pod pokroviteljstvom Grada od 10. do 20. januara održane su Sportske igre Vranja 2020.


Od osam ekipa koje su danas trebale da igraju četvrt finale turnira u malom fudbalu, njih pet je uputilo prigovor i bojkotovalo turnir, zbog kako kažu, „neregularnosti takmičenja, loših sudijskih odluka i favorizovanja određenih ekipa“.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240