Dinamo u nedelju dočekuje ekipu Grafičara u okviru 26. kola Prve lige Srbije. 


U 25. kolu Prve lige Srbije, fudbalski klub Dinamo gostuje u nedelju, ekipi Budućnosti iz Dobanovaca .


U nedelju je održan 25. Zimski maraton samoprevazilaženja u Nišu. AK Vranjski maratonci već godinama tradicionalno učestvuje na toj trci i kao i ranijih godina i ove godine je zabeležen uspeh i u poluamratonskoj i maratonskoj trci kao i veliki broj učesnika iz Vranja.


U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama 3, obavljen je žreb osmine finala Kupa Srbije.


Predsenik opštine Vladičin Han Goran Mladenović juče je podelio lopte u okviru akcije koju organizuje Hanska lokalna samouprava.  


Fudbalski klub Dinamo iz Vranja prvenstvo nastavlja utakmicom protiv Kolubare iz Lazarevca u subotu 29. februara sa početkom od 14 časova. 


Radnik u okviru 23.kola gostuje timu Napretka u Kruševcu. Treća utakmica drugog dela prvenstva biće veliki izazov i duel u koji Radnik ulazi sa ogromnim motivom.


Klub malog fudbala Vranje očekuju dve utakmice u narednih pet dana.


Škola fudbala „Prestiž“  osvojila prvo mesto na Memorijalnom turniru u malom fudbalu održanom u Vranju u znak sećanja na legendarnog Mišu Popovića, nekadašnjeg igrača Dinama i velikog fudbalskog stručnjaka.


U organizaciji Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje, od 25. do 28. februara biće održano gradsko takmičenje u futsalu osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240