...
Politika
Trending

SSP Vranje: To što je odlazeći gradonačelnik oduševljen što selo ima vodu u 21. veku dokazuje njegovu nebrigu

Meštani sela Moštanica sada imaju pijaću vodu sa gradskog vodovoda. Investicija za 5,2 km vodovodne mreže je vrlo upitnih 28 miliona,ali je ovo bila idealna prilika da se odlazeći gradonačelnik dr Slobodan Milenković slika sa meštanima za potrebe (funkcionerske) kampanje. 

To što je odlazeći gradonačelnik ovoliko oduševljen time što selo na 15 minuta vožnje od Vranja ima vodu za piće u 21. veku i što meštanima sa ovoliko entuzijazma obećava kanalizaciju na proleće najbolje opisuje svu nebrigu o seoskom stanovništvu u selima vranjskog kraja. Većina sela je bez vode, kanalizacije, putevi su neprohodni sa prvim snegom, osnovnih uslova za život nema, a plan za razvoj sela nije ni u naznaci.

Međutim, ono što je još gore, ako može gore, je što skup oduševljenja ili miting drži u prostorijama škole. U zakonu o osnovama sistema decidno stoji da se ne dozvoljava politička aktivnost u školskom objektu.

Ovim putem pozivamo nadležne da reaguju i sankcionišu ovako grubo i beskrupulozno kršenje zakona, navodi se u saopštenju.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.