Povodom saopštenja sindikata profesionanih fudbalera "Nezavisnost", oglasio se i i najstariji fudbaler Dinama Danijel Gašić, koji je tri gdine proveo u Vranjskom klubu.

On je, kako je rekao za televiziju Info puls, osetio potrebu i moralnu odgovornost da izloži šta se stvarno dešavalo tog dana, na poluvremenu  u svlačionici.

"Nervoza uvek postoji. Pre utakmice, na poluvremenu kada je negativan rezultat, to postoji. Na toj utakmici smo imali negativan rezultat. Šef je bio vidno nervozan, zato što smo loše odigrali, a toga smo bili svesni i mi sami. Nervoza je postojala kod svih. Šef jeste podigao ton na nas, ali to je, znaju svi koji prate fudbal, da kažem u nekim granicama normale. Verbalno vređanje je za nas u fudbalu normalna fudbalska priča i da se ne lažemo, svi ljudi koji su iole u tom sportu to dobro znaju.  Nije postojala nikakva vidna akcija, niti je on koga udarao.  Nije bilo udaranja, niti maltretiranja, guranja, koškanja...ničeg sličnog.  Priče tipa zašto igraš loše, koji je razlog... toga je bilo", ističe Gašić.

"Ja razumem da su to mladi momci i da nisu možda mogli da podnesu taj teret pobede i tu težinu te same utakmice i cilja za koji smo se borili.  Pritisak je postojao, zato što smo u prvom delu prvenstva izgubili više utakmica nego što je trebalo, u drugom delu prvenstva je bilo bolje. Svaka utakmica je bila pod imperativo pobede, a to pojedini igrači nisu možda mogli da iznesu. Što se videlo i pokazalao, da nisu mogli da se izbore sa tim", naglašava najstariji igrač Dinama.

"Što se tiče tog događaja sa Lukom Ratkovićem, i tog poluvremena, bilo je nervoze. Uvek postoji ta neka vrsta nervoze, uostalom i uvek će je biti. Ja sam bio tri godine u klubu. Dragana, predsednika i šefa stručnog štaba Dinama dobro znam, znam ga najbolje.  I znam koliko će on da učini da nama bude dobro i koliko nam je činio. Opstanak u Super ligi je svima značio. Pod tim pritiskom se kola nisu slomila samo na malom Luki usled te nervoze, već na sve nas. Ali to je bilo samo verbalno. Vređaja i udaranja, upućenih samo njemu, ja nisam video. Niti sam čuo. To apsolutno ne dolazi u obzir", naglasio je Danijel Gašić, koji je poslednje tri godine proveo sa porodicom u Vranju igrajući za fudbalski klub Dinamo.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240