Više od 300 takmičara prijavljeno je za učešće na 3,polumaratonu koji će se održati u Vranju, narenog vikenda.. Učestvovanje na maratonu najavile  su i srpske reprezentativke Olivera Jevtić, Teodora Simović i Nataše Ćulafić. 

 U muškoj konkurenciji, na stazi će se naći Stenli Kiprut, iz Kenije, kao i vodeći srpski polumaratonci Milan Mitrović, Marko Rankovića i drugih.  Pored njih,  očekuje se dolazak velikog broja trkača na dužim deonicama.iz Makedonije, ali i rekreativaca.

Organizatori napominju da je poslednji dan za prijavljivanje,  ponedeljak., 24.jun tekuće godine.

U sklopu polumaratonske trke održaće se trke na 10kilometara i štafetna trka za koje je potrebno izvršiti prijave putem  sajta trka.rs ili sajta akvranjskimaratonci.com

 Pored ovih trka, biće organizovana i trka zadovoljstva koja počinje zajedno sa polumaratonskom trkom u nedelju u 18h i za koju nije potrebno vršiti prijavu.

 Na ovom maratonu moći će da uživaju i najmlađi u „Dečijoj trci“ koja će se održati pola sata pre početka  zvanične manifestacije.  Za sve zainteresovane nije potrebna prethodna prijava, dovoljno je da u pomenuto vreme dođu na šetalište u centar grada.

 J.S.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240