Na pobedničkom postolju 3. „Vranjskog polumaratona“, kao najbrži takmičari u trci dugoj 21 kilometar stali su reprezentativac Kristijan Stošić u muškoj kategoriji i Teodora Simović u ženskoj kategoriji.

Zajednički start označio je početak trke za preko 300 učesnika koji su se nadmetali u više kategorija. Zvaničnom otvaranju prethodila je „Dečja trka“ koja nije imala takmičarski karakter. Brojne učesnike iz zemlje i okruženja pozdravio je gradski većnik Nenad Đorđević koji se zahvalio takmičarima i publici na iskazanom interesovanju.

„Hvala što ste naš grad danas učinili lepšim, što ste pokazali da sport jeste deo Vranja“, rekao je Đorđević i uz reči dobrodošlice poželeo svima dobru i sigurnu trku. Ivan Stanković iz AK „Vranjski maratonci“, naglasio je da u trećoj godini održavanja učestvuju i poznata lica maratona poput Teodore Simović, Stenlia Kiprutia, Kristijana Stošića, Marka Rankovića, Nataše Ćulafić.

U trci na 10,5 kilometara najbrži je bio Milan Mitrović u muškoj, kao i Olivera Jeftić u ženskoj kategoriji. Titulu najbržih Vranjanaca u istoj kategoriji poneli su Aleksandar Stojanović i Miljana Ristić.

3. „Vranjski  polumaraton“, održan je pod pokroviteljstvom Grada, a u organizaciji JP ,,Sportska hala’’ i  Atletskog kluba „Vranjski maratonci“.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240