Dinamo iz Vranja dobija novi stadion.

To je danas vranjskom prvoligašu zvanično potvrđeno na sastanku u zgradi gradske uprave u Vranju, na kome su bili gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenkovic, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, predsednik Dinama Dragan Antić, uz uvažene goste iz FS Srbije, predsednika Slavišu Kokezu i potpredsednika Nenada Bjekovića.

Početak radova predviđen je za kraj ove godine. Stadion će imati kapacitet od 8.000 mesta uz neophodne standarde UEFA-e za ovu vrstu objekta što znači da će i u ovom delu Srbije u bliskoj budućnosti moći da se igraju i organizuju evropske utakmice.

Grad Vranje i Dinamo su posebno zahvalni Ministarstvu privrede i FS Srbije na pomoći i značajnom delu sredstava koje će odvojiti za ovaj projekat, koji će biti od velikog značaja za fudbal na jugu Srbije i dodatni motiv za Dinamo da povrati status Superligaša.       

 U okviru posete Vranju, Kokeza i Bjeković su iskoristili da obiđu postojeći stadion Dinama, tkzv. Jumkov stadion, kao i lokaciju gde će se graditi novi objekat.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240