Dinamo iz Vranja dobija novi stadion.

To je danas vranjskom prvoligašu zvanično potvrđeno na sastanku u zgradi gradske uprave u Vranju, na kome su bili gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenkovic, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, predsednik Dinama Dragan Antić, uz uvažene goste iz FS Srbije, predsednika Slavišu Kokezu i potpredsednika Nenada Bjekovića.

Početak radova predviđen je za kraj ove godine. Stadion će imati kapacitet od 8.000 mesta uz neophodne standarde UEFA-e za ovu vrstu objekta što znači da će i u ovom delu Srbije u bliskoj budućnosti moći da se igraju i organizuju evropske utakmice.

Grad Vranje i Dinamo su posebno zahvalni Ministarstvu privrede i FS Srbije na pomoći i značajnom delu sredstava koje će odvojiti za ovaj projekat, koji će biti od velikog značaja za fudbal na jugu Srbije i dodatni motiv za Dinamo da povrati status Superligaša.       

 U okviru posete Vranju, Kokeza i Bjeković su iskoristili da obiđu postojeći stadion Dinama, tkzv. Jumkov stadion, kao i lokaciju gde će se graditi novi objekat.

TK