U Susret ovoj utakmici održana je i redovna pres konferencija kojoj su prisustvovali prvi pomoćni trener Radnika, Dejan Arsov i debitant u prošlom kolu i strelac dva pogotka, Boban Georgijev. „Očekuje nas jedan jako ozbiljan i težak meč.  Ekipa Čukaričkog je zasigurno jedna medju najbolja tri ili četiri tima u ligi, ima svoji viziju, svoju ideju, ima svoj oblik i kvalitet u timskom i individualnom smislu, ekipa koja je mlada, agresivna. Biće zaista jedan težak meč, bez obzira na to što iza sebe imaju jednu tešku utakmicu ove nedelje i imaju jednu veliku potrošnju u fizičkom i emocionalnom smislu, siguran sam da će protiv nas izaći u nekom najboljem modu i obliku i uopšte to ih svrstava u favorita u sledećem meču.  Što se nas tiče mi želimo da kroz ovu utakmicu, koja je za nas veliki izazov favorizujemo jedan veoma kvalitetan rad iz prethodnog perioda, što u pripremnom periodu, što u ova dva mikrociklusa u prva dva kola i dve prijateljske utakmice izmedju i da jednostavno nastavimo taj neki niz kvalitetnih igara“
 
Konferenciji za medije prisustvovao je i igrač prošlog kola Super lige, Boban Georgijev, koji veruje u lepu partiju u nedelju i nada se još kojem pogotku:
 
„Svakako da idemo na pobedu, to nam je i osnovni cilj, znamo kakva je ekipa Čukaričkog, mi ćemo ipak dati svoj maksimum i nadam se povratku u Surdulicu sa pozitivnim rezultatom. Ako me sreća posluži nadam se kojem golu, ali sveukupni učinak moramo dati svi i vratiti se zadovoljni. Verujem u naše dobre partije kako u nedelju tako i uopšte u narednim utakmicama. Jako smo dobar i lep kolektiv pa da se od nas to može i očekivati. I moj „debi iz snova“ u prošlom kolu je rezultat jednog takvog rada i zajedničkog pristupa. Svakako je to rezultat načina i podrške kolektiva, ekipe i stručnog štaba, za šta sam im jako zahvalan“ – zadovoljan je Georgijev.
 
Utakmica Čukarički – Radnik igra se u nedelju na Banovom Brdu, a početak je zakazan za 20 časova.
 
TK