U okviru drugog kola Prve lige Srbije Dinamo dočekuje ekipu Bačke na svom terenu.

Tim povodom  održana je konferencija za medije, kojoj su prisustvovali šef stručnog štaba Dinama Uroš Kalinić, golman Stefan Popović i špic Mladen Popović.

"Očekujemo tešku utakmicu, kao što mislim da će sve u toku prvenstva biti teške.U prvom kolu su i oni i mi ostvarili pobedu, ali ipak oni dolaze kod nas. Pri tom smo mi favoriti i ako odigramo najbolje što umemo mislim da neće biti problema. Uvažavamo svakog protivnika, tako da dočekujemo svaku ekipu pripremljeni" istakao je šef struke Kalinić i dodao:

"Ono što će se sutra videti na terenu i što možete da očekujete od nas je velika, borbena, agresivna utakmica. Veoma nam je bitna, druga kod kuće. Hoćemo ta tri boda", naglašava trener Dinama.

"Što se tiče Bačke, malo su nam nepoznanica. Dosta su promenili tim. Ali smo odgledali njihovu utakmicu i upoznali se sa njihovom igrom. Vidimo da su mladi, poletni, brzi. Igraju agresivno. Mi smo pripremiljeni i očekujemo tri boda. Da bismo ih osvojili, moramo da damo sto posto sebe. Uložićemo maksimum i nadamo se pobedi", kaže Kalinić.

Golman Stefan Popović je rekao da najmanje od svih zna ekipu Bačke. "Ono što mogu da kažem je da je sigurno da ekipa Bačke,nakon pobede u prvom kolu, dolazi sa dosta samopouzdanja kod nas. Samim tim mislim da, ako uđemo u meč, kao što smo ušli u drugo poluvreme protiv  Smedereva, da će ipak dosta stvari na terenu zavisiti od nas i da možemo da se nadamo novim bodovima".

Mladen Popović, novi špic Dinama kaže da igrom slučaja poznaje njihovog trenera. " Znam od prilike po kom će sistemu igrati i kako će se ponašati ekipa Bačke. Mislim da sa pravom važimo za jednog od glavnih konkurenata za ulazak u viši rang. Naravno da treba malo vremena da se novi igrači uigraju. Ali se nadam da ćemo odigrati kao protiv Smedereva i da ćemo dati sto posto i ostvariti veoma važnu pobedu za nas u psihološkom smislu. Kada se sa dve pobede krene, to je veliki imperativ za dalji tok prvenstva".

Utakmicu protiv Bačke, Dinamo igra u subotu 10. avgusta u 17:30h na Jumkovom stadioinu.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240