Dinamo u sredu igra prvu utakmicu na gostujućem terenu u Kragujevcu, u okviru 3. kola Prve lige Srbije.

Pre komentara na utakmicu koja predstoji, šef stručnog štaba vranjskog kluba Uroš Kalinić, osvrnuo se na pobede protiv ekipe Smedereva i Bačke, rekavši da su se želje za pobedom i ostvarile, tako da u Kragujevac idu malo rasterećeniji. Za Kragujevčane kaže da ih kao rivala jako poštuje, i da domaća ekipa ima ambicije za ulazak u Super ligu.
 
"Sledi nam derbi na vrućem terenu. Igramo prvu u gostima i jedva čekam da vidim kako ekipa deluje van Vranja. Mi smo takav tim, da tako igramo i treniramo da hoćemo da pobedimo na svakoj utakmici. Naravno da će to u Kragujevcu biti jako teško. Imaju visoke ambicije, žele ulazak u viši rang. Imaju jako dobar tim. Ali, mi ćemo pokušati da uzmemo sve što nam oni budu dozvoili. Ili sve đto mi budemo zaslužili", istakao je trener Dinama.

U najavi je dolazak još jednog golmana, uprava kluba je angažovana po tom pitanju i očekuje se njegov dolazak u toku sledeće nedelje. Što se tiče Popovića, Kalinić kaže da je jako zadovoljan njegovom odbranom i angažovanjem.

Davor Nedeljković, koji je duži vremenski period deo Dinama  rekao je da će kao i uvek svi dati svoj maksimum:

"Očekuje nas teško gostovanje. Idemo ekipi koja ima dosta dobrih, iskusnih igrača. Neće biti lako. Mi smo startovali sa dve pobede i ja bih želeo da zadržimo taj kontinuitet. Svako od nas ko bude izašao na teren, mora da pruži svoj maksimum, kako bi ostvarili dobar rezultat i zadržali prvo mesto na kome se trenutno nalazimo"

Novajlija Miloš Zlatković je prezadovoljan ekipom i upravom kluba. On je naglasio da u Kragujevac idu po tri boda: 

"Odlično sam se uklopio, ekipa je odlična kao i stručni štab. Što se tiče Kragujevca, čeka nas teška utakmica. Ali mislim da smo ova dva kola pokazali da imamo jako dobru ekipu i zato smo i jedan od glavnih konkurenata za ulazak u viši rang. Svakako se nećemo braniti. Idemo po tri boda".

Utakmica se igra u sredu. 14. avgusta u Kragujevcu u 17:30h.TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240