Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za Božidara Đurkovića predsednika Rukometnog saveza Srbije, kao i za predstavnike vranjskih rukometnih klubova.

Bilo je reči o stanju u rukometu i načinima da se ovaj sport unapredi. Gradonačelnik Milenković zahvalio se na interesovanju najviših predstavnika ovog saveza i istakao neophodnost izrade zajedničke strategije za dugoročniji period kako bi se dostigao kontinuitet u radu i razvoju ovog sporta. ,,Rukometni klubovi u Vranju postižu dobre rezultate i iz njihovih redova se regrutuju veoma dobri igrači. Planiramo da u narednoj godini iz budžeta grada izdvojimo više sredstava za razvoj sporta, pa i rukometa'', rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković''.

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković je istakao da je Vranje veoma značajno jer ima veliki ugled i trag u rukometu, kao i da se nada da će uz pomoć Grada i Rukometnog saveza na čijem je čelu, ovaj sport biti vraćen na mesto koje mu i pripada.

TK

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240