Dinamo u 10. kolu Prve lige Srbije dočekuje ekipu Budućnosti iz  Dobanovaca.

Nošeni pozitivnom energijom nakon prošlonedeljne pobede nad Kolubarom u Lazarevcu, fudbaleri Dinama pokušaće da u susretu sa ekipom iz Dobanovaca zabeleže novi trijumf . Protiv Budućnosti ekipa neće moći da računa na Nikolu Jovanovića, koji ima dva žuta, odnosno crveni karton i na Zlatkovića koji se još uvek nije oporavio od povrede.

I pred agresivne i ofanzivne igre na terenu,  igrači vranjskog kluba pokazuju onu boljku koja ih prati od starta sezone, a to je nedostatak realizacije. Da su bili skoncentrisaniji u završnici napada, verovatno bi utakmice  rešavali znatno ranije i ne bi strepeli do poslednjeg minuta igre, ističe trener Radmilo Jovanović.

"Ostaje nam da ovo pripišemo mladosti igrača i nedostatku iskustva, uz nadu da će kako prvenstvo odmiče, strelci izoštriti nišanske sprave i krenuti da koriste stopostotne šanse", kaže Jovanović i dodaje.

Nimalo naivna ekipa, koja je u stanju svakog da dobije, ali ima i svojih slabosti, koje ćemo mi iskoristiti ako odigramo pametno i strljivo i ispoštujemo dogovor iz svlačionice, naglašava jedan od iskusnijih igrača Miloš Antić

Bez obzira što su imali krizu rezulatata, Dobanovčani si neugodan rival, tako da moramo biti oprezni, kaže Davor Nedeljković.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240