Klub malog fudbala Vranje ovog vikenda dočekuje  futsalere  tima "Zemun samo pravo".

Davor Tasić, kapiten kluba malog fudbala Vranje je naglasio da Zemunci  nisu naivna ekipa i dodao: " Izlazimo iz utakmice gde smo svi bili loši. Imali smo dobre treninge i interni dogovor da u subotu moramo pokazati svoje drugo lice ili što mi znamo da kažemo, nešto što mi znamo najbolje da radimo. A to je da ginemo za svoj klub. Da probamo da budemo bolji od protivnika. Bez obzira na tabelu, nema opuštanja. Ali mi igramo kod kuće, mi se pitamo. Ulogu favorita preuzimamo na sebe. Ali sve to moramo pokazati na samom terenu".

"Ekipu Zemuna smo dobro analizirali, znamo sve o njima, kako igraju,kako napadaju. Uz punu podršku navijača nadamo se tri boda u subotu", istako je futsaler Petar Stojković.

"Prošli meč smo odigrali sramno. Jako slabo je slaba reč za to. Nadam se da je to bio slab dan naše ekipe i da se to neće ponoviti. Favoriti smo protiv Zemuna i zbog tradicije i zbog domaćeg terena. Ali znamo ko su njihovi igrači. Znamo kvalitet jednog Lekića, Ramadanija, Denisa. Sve su to provereni prvoligaški igrači. Očekuje nas jako težak meč. Naša ekipa je svega toga svesna. Spremni smo maksimalno za meč. Imamo neke povrede. Nikolić vuče povrede malo duže, ali će on svakako stegnuti zube i dati svoj doprinos na terenu", rekao je  Igor Stojanović, pomoćni trener i pozvao publiku, koja je po njegovim rečima šesti igrač na terenu, da im da krila da dođu do vrlo važe pobede koja bi KMF Vranje ostavila u sredini tabele sa pravom da se nadaju da mogu još ka vrhu i do plej ofa.

KMF Vranje utakmicu protiv Zemuna igra u subotu 19.oktobra u standardnom terminu od 19h u Sportskoj hali.

TK