Dinamo je u gostima izgubio od Bačke u okviru 17. kola Prve lige Srbije.

U sedmom minutu stvorena je gužva u šesnaestercu gostiju, a najprisebniji je bio Žakula i udarcem sa pet metara, smestio loptu u nebranjeni deo mreže. U 37. minutu Dinamo je ostao bez Mladena Popovića koji je u kratkom vremenu zaradio dva žuta kartona, u 11. i 37. minutu. Domaći su u 67. minutu, udvostručili prednost. Jedan od najboljih igrača Bačke, Žakula, šutirao je sa sedam metara u desnu stranu i lopta je završila u mreži.

Dejan Rađenović, šef stručnog štaba OFK Bačke, zadovoljan je premijerom 17. kola.  "Momci su pokazali veću želju za pobedom, protiv dobrog Dinama. Promenio sam sistem igre i to je donelo dobar rezultat. Moglo je da bude i ubedljivije, ali nedostajalo je malo koncentracije, naročito, u drugom poluvremeno kada smo imali igrača više. Pobeda je zaslužena, a ostaje da radimo još više i bolje".

Radmilo Jovanović, trener Dinama, bio je kratak: "Biću direktan: čestitam mojim igračima što su odigrali 14 protiv deset".

Pored Mladena Popovića koji je dobio dupli žuti odnosno crveni karton, Vranjanci su dobili još četiri žuta kartona. Igrači koji su "požuteli" su: u 14. minutu Janko Simović, 22. minutu Enes Dolovac, 24. minutu Filip Bajić. Žuti karton je dobio i šef stručnog štaba Dinama Radmilo Jovanović u 16. minutu.

TK

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240