Dinamo u subotu dočekuje ekipu Radničkog iz Kragujevca u okviru 18. kola Prve lige Srbije.

Nakon tri vezana poraza, pobeda kod kuće je neophodna kako bi se Vranjanci vratili u trku za Super ligu. U igru se vraća Šegi Okamijan, koji nije igrao zbog crvenog kartona, rekao je na konferenciji za medije trener Radmilo Jovanović i dodao da jedino ne mogu da računaju na Mladena Popovića koji je na prethodnoj utakmici protiv Bačke dobio crveni karton.

Nakon krize rezultata i tri poraza na strani moramo pobediti, rekao je Filip Stamenković.

"U maloj smo krizi rezultata. Izgubili smo tri utakmici u gostima. U subotu moramo da pobedimo. Ekipi Kragujevca znamo dobro.  Tamo smo odigrali odličan meč.  Svako od nas će dati maksimu i rezultat neće izostati", istakao je Stamenković.

Kragujevčani su dobra ekipa i moramo biti oprezni. Ali mi znamo naš cilj, a to je Super liga. Biće teško, ali u subotu uzimamo tri boda, uz pomoć naših navijača, naglasio je Vasilije Spasić.

"Ekipa Radničkog ima kvalitete, što  govori njihova pozicija na tabeli.  Mi sa druge strane tri utakmice na strani,  tri poraza. Opet smo u krizi. Očekujem da se vratimo u igru, kao na početku sezone, pobedama", rekao je Spasić.

TK

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240