...
Politika
Trending

Buđenje Pčinjskog okruga – Broj 3. za progres 17. decembra

Goran Stojković, zamenik predsednika Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju, član JS od novembra 2011. godine, predstavlja snagu i predanost Jedinstvene Srbije na lokalnom nivou. Njegova posvećenost i aktivno učešće u svim gradskim aktivnostima od 2011. godine jasno pokazuju da Jedinstvena Srbija ne samo da govori o promenama, već ih i sprovodi u delo.

Stojković je svojim rečima naglasio ključne razloge svog učlanjenja u Jedinstvenu Srbiju, a to su program i načela stranke, posebno ističući napore na lokalnom nivou koje predvodi Dragan Marković Palma u Jagodini. Kao vojni penzioner iz reona Poljanice kod Vranja, Stojković ističe ozbiljne izazove s kojima se suočavaju ruralna područja Pčinjskog okruga.

Problemi infrastrukture, posebno loši putevi, predstavljaju ozbiljan teret za poljoprivredne proizvođače. Stojković ukazuje na nedovoljno sredstava izdvojenih za puteve, što rezultira površnim radom i nedovoljnom pažnjom posvećenom kvalitetnoj izgradnji infrastrukture.

Razvoj sela je ključna tačka njegovog angažmana, a problemi u školstvu i domovima kulture su alarmantni. Mladi napuštaju sela, ostavljajući ih da zarastaju u korov, dok su domovi kulture izgubili svoj ugled. Stojković predlaže besplatne tezge za poljoprivredne proizvođače, besplatan prevoz, i ambulante po selima kako bi se starija populacija pravovremeno lečila.

Goran Stojković je takođe naglasio da se aktivno zalaze za unapređenje ekonomske situacije u ruralnim područjima. Kroz snažnu podršku poljoprivrednicima, planiraju implementirati nove mere koje će omogućiti proizvođačima da plasiraju svoje proizvode na tržište bez dodatnih troškova. Ova inicijativa ima za cilj podsticanje lokalne ekonomije i stvaranje održivog modela razvoja koji će dugoročno koristiti svim građanima Pčinjskog okruga.

U pogledu mladih, Stojković naglašava neiskorišćen potencijal sportskih terena i nedostatak pravilnih programa razvoja. Jedinstvena Srbija se zalaže za bolju zastupljenost u gradu kako bi mogla sprovesti ove planove i programe za dobrobit svih građana.

Stojković takođe ističe važnost transparentnosti i efikasnosti lokalne vlasti. Kao deo Jedinstvene Srbije, on se zalaže za otvorenu komunikaciju sa građanima i redovno izveštavanje o aktivnostima stranke. Njihov cilj je uspostaviti pravedan sistem gde se glas građana čuje i uvažava prilikom donošenja odluka koje direktno utiču na život svih zajednica u Pčinjskom okrugu.

Na predstojećim izborima 17. decembra, Jedinstvena Srbija poziva građane da podrže broj 3. kako bismo zajedno gradili bolju budućnost za Vranje i Pčinjski okrug. Ova stranka ne samo da razgovara o promenama, već je i dokazala svoju posvećenost delovanjem na terenu. Glas za broj 3. je glas za besplatan prevoz, oživljavanje sela, unapređenje infrastrukture i podršku poljoprivrednicima. Zajedno možemo ostvariti pozitivne promene koje su nam svima potrebne.

Predizborni marketing

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.