...
Politika
Trending

Nova era ženske snage – Podržite liderstvo Jedinstvene Srbije

Na nedavnoj konvenciji Jedinstvene Srbije u Vranju, Sunčica Aleksić, predsednica Aktiva žena, istakla je inspirativne reči koje odslikavaju snagu i odlučnost žena u ovoj stranci.

Kandidatkinja za poslanika u Skupštini Republike Srbije ne samo da je navela rezultate postignute u proteklom periodu, već je naglasila i važnost uloge žene u svakom domaćinstvu. Njene reči o odlučnosti, samostalnosti i hrabrosti predstavljaju ogledalo koje odražava stav Jedinstvene Srbije prema ženskom osnaživanju.

Njena iskustva deluju kao osvežavajući vetar promene, nudeći jasnu viziju budućnosti u kojoj žene imaju ključnu ulogu u razvoju društva. Kao simbol hrabrosti i liderstva, istakla je da je vreme da žene ne samo dele svoje snove, već da ih i ostvaruju. Njena vizija, prožeta samopouzdanjem i energijom, postavlja temelje za budućnost u kojoj će žene biti pokretači pozitivnih promena.

„U protekle tri do četiri godine postigli smo izuzetne rezultate, a najvažniji pokazatelj našeg uspeha su zadovoljni građani Pčinjskog okruga. Naša stranka se izdvaja po delima, a iza nas stoji predan rad. Uzor nam je predsednik Dragan Marković Palma, čija su dela najbolji pokazatelj naših vrednosti“, naglasila je Aleksićeva.

U svetlu njenih reči, akcentuje se važnost podrške Jedinstvenoj Srbiji na predstojećim izborima 17. decembra. Sunčica Aleksić, privatna preduzetnica i uspešna žena, predstavlja oličenje snage i samostalnosti koje žene donose u svakodnevni život.

„Stub svakog domaćinstva je žena. Svaka od nas je sposobna da ostvari svoje ciljeve sama. Ne treba se bojati rizika, već hrabro ići napred sve dok se snovi ne ostvare.

Želimo da podržimo izjednačavanje prava žena na selu i u gradu, te da omogućimo aktivno učešće žena sa sela u društvenom životu. Planiramo promovisati razvoj privatnog preduzetništva žena na selu, doprinoseći unapređenju poljoprivredne proizvodnje i razvoju seoskog turizma. Neka naša dela govore umesto nas, a naša hrabrost neka bude putokaz ka slobodi i jednakosti. Stub svakog domaćinstva je žena, i svaka od nas ima moć da pokrene promene. Ne smemo se plašiti rizika; umesto toga, hrabro zakoračimo u nepoznato, gradeći mostove ka svojim snovima sve dok se ne ostvare“, rekla je ona.

Aktivnosti planirane za naredni period odnose se na sprovođenje konkretnih akcija koje će omogućiti ženama, posebno onima na selu, da iskoriste svoje preduzetničke potencijale. „Neka naša sela postanu živa zajednica gde žene igraju ključnu ulogu u razvoju lokalne ekonomije. Želimo da žene ne samo da budu ravnopravne u društvu već da budu nosioci pozitivnih promena, da aktivno učestvuju u oblikovanju budućnosti.

Stub svakog domaćinstva je žena, i svaka od nas ima sposobnost da ostvari svoje ciljeve samostalno“, poentirala je uspešna preduzetnica Jedinstvene Srbije. U svom predanju jednakosti, Jedinstvena Srbija planira aktivno raditi na stvaranju prilika za žene širom zemlje, da naše žene postanu kreatori promena, donoseći prosperitet u svaki kutak, grad i selo Srbije.

Zato se pridružite Jedinstvenoj Srbiji ka boljoj budućnosti! Glasanjem za Jedinstvenu Srbiju 17. decembra, podržavamo viziju hrabrosti, samostalnosti i zajedništva, podržavamo dela, snagu i prosperitet! Zaokruživanjem broja 3 podržavamo zajedničku budućnost u kojoj će svaka žena u Vranju imati priliku da ostvari svoje snove.

Predizborni program

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.