Aleksandrovačko jezero uskoro dobija novi izgled (VIDEO)

Aleksandrovačko jezero, jedan od reprezenata vranjskog kraja, suočavalo se sa brojnim problemima tokom poslednjih godina.

Održan sastanak sa predstavnicima roditelja srednjoškolaca iz Bujanovca

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović, gradska većnica Danijela Milosavljević i šefica Odseka za obrazovanje Mirjana Savov sastale su se danas sa predstavnicima roditelja đaka sa područja opštine Bujanovac, koji pohađaju neku od srednjih škola u Vranju.

Danas je Mala Gospojina – dan za svadbe i veridbe

Danas se slavi Mala Gospojina kao uspomena na dan kada je rođena Presveta Bogorodica Marija, u domu Joakima i Ane u Nazaretu.

Vranje dobija gasovod

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture stavilo je na rani javni uvid prostorni plan područja posebne namene sa elementima detaljne regulacije za magistralni gasovod mg 14 Grč Orljane-Leskovac-Vranje-granica sa republikom Severnom Makedonijom.

U petak bez struje ulice Petra Lekovića,Ratka Mitrovića i Augusta Cesarca

Zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, u petak bez napajanja električnom energijom će biti kupci u ulicama Petra Lekovića i Ratka Mitrovića (u naselju Raška), u periodu od 08.00h -16.00h i u ulici Augusta Cesarca, (u Donjem Vranju) u periodu od 07.00-15.00 navode iz vranjske Elektrodistribucije.

PRATITE NAS