Usvojen Nacrt odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Na 66. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković između ostalog članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu.

BAT 20.put zaredom jedina duvanska kompanija u svetskom indeksu održivosti

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u održivo poslovanje, kompanija British American Tobacco (BAT),  20. godinu zaredom uvrštena je u Dow Jones indeks održivosti (DJSI) kao jedina duvanska kompanija.

Teklas otvara fabriku u bivšoj hali Geoksa – posao za najmanje 350 radnika

Kompanija Teklas otvoriće najkasnije početkom naredne godine svoju fabriku kablova za auto industriju u hali bivše fabrike Geoks u Vranju gde bi odmah bilo zaposleno najmanje 350 radnika, potvrđeno je novinaru Danasa iz nekoliko izvora bliskih Vladi Srbije.

Oglašena prva prodaja zgrada štamparije Nova Jugoslavija u Vranju

Javni izvršitelj Dalibor Stanojković oglasio je prvu prodaju imovine Grafičko-izdavačkog preduzeća Nova Jugoslavija u stečaju, iz Vranja, radi izmirenja novačanih potraživanja.

Održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Pred početak javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu, zamenica gradonačelnika Zorica Jović istakla je da je ova odluka  jedna od najznačajnijih za funkcionisanje i rad lokalne samouprave.

Mali: Isplata dodatnih 20 evra pomoći počinje 7. decembra

Prijava za dodatnih 20 evra državne pomoći građanima počela je danas, a ministar finansija Siniša Mali je najavio da će isplata te pomoći početi 7. decembra penzionerima, korisnicima socijalne zaštite i osobama koje izdržavaju kazne, dok će 8. i 9. decembra 20 evra dobiti i ostali građani.

Usvojen drugi rebalans budžeta grada Vranja

Odbornici Skupštine grada Vranja na današnjoj sednici usvojili su Odluku o izmeni i dopuni odluke o budžetu grada Vranja za 2021. godinu, odnosno drugi rebalans budžeta, koju je obrazložio Bojan Kostić, gradski većnik.

Prodaje se poslovni prostor Univerzal banke u Vranju

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Univerzal banke a.d. Beograd oglasila je na prodaju poslovni i stambeni prostor koji predstavlja imovinu stečajnog dužnika.

Rata poreza na imovinu dospeva danas

Lokalna poreska administracija Gradske uprave, obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15.11.2021. godine, plate četvrtu akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica, po rešenju za 2021.godine.

Država Geoksu platila 70 odsto investicije, sada traži novac nazad

Firmi Technic Development iz Vranja,  koja je deo Geox grupe, država je pokrila 68,95 odsto ukupnih ulaganja, što je bilo suprotno tada važećim propisima, piše u rešenju Komisije za dodelu državne pomoći.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240