Narodna stranka: Najoštrije osuđujemo ponašanje policije prema novinarima

Narodna stranka Vranje najoštrije osuđuje zastrašivanje urednika i novinara portala Vranje news od strane pripadnika policije.

Unija žena SNS Vranje obeležila kampanju 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

„Stop nasilju nad ženama“, „Prekini ćutanje, prijavi nasilje“, „Za nasilje nema opravdanja“ samo su neke od poruka koje je danas u centru Vranja uputila Unije žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke kako bi podržala kampanju „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ koja je globalna, svetska kampanja koju obeležava 1.700 organizacija u preko 100 država sveta.

SNS: Laž je da su ljudi iz Vranja silom dovođeni zaraženi u Arenu

Da se volja većinske Srbije koja podržava politiku Aleksandra Vučića ne poštuje i zloupotrebljava dokazuju i primeri koji prevazilaze političke okvire, u konkretnom slučaju izjava pulmologa Dejana Žujovića, u kojoj tvrdi da je na skup u Areni SNS doveo i ljude iz Vranja zaražene koronavirusom.

Narodna stranka: Sumnjive aktivnosti predsednika Saveta roditelja u OŠ Branko Radičević u Vranju

Gradskom odboru Narodne stranke u Vranju su se obratili nezadovoljni članovi Saveta roditelja OŠ "Branko Radičević" u Vranju i izneli sumnje o nekoliko problematičnih dešavanja za vreme od kako je Goran Đorđević Đoša, sekretar SNS i direktor JP "Vodovod" izabran za predsednika Saveta roditelja, takođe pod sumnjivim okolnostima.

GrO Dveri najoštrije osuđuje najnovije pritiske na novinare u Vranju

GrO Srpskog pokreta Dveri u Vranju najoštrije osuđuje najnovije pritiske na nezavisne novinare koji se usuđuju da izveštavaju sa događaja koje bi režim najradije da prikrije, ili da ih preko svojih medija predstavi na način na koji to njemu odgovara.

SSP osuđuje ponašanje vranjske policije na dan mirne protestne šetnje

Iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Vranju najoštrije su osudili ponašanje državnih službenika na dan "mirne šetnje građana ulicama grada Vranja" u subotu 27. novembra.

SNS: Ne možete malverzacijama nazivati trud aktuelne vlasti gospodo iz SSP-a

Ono što plaćenički portal Info-Vranjskih naziva „ratom saopštenjima” između SSP-a i Srpske napredne stranke u Vranju, zapravo je nedostatak predizbornog programa Đilasovih podanika sa jedne i argumentovani odgovor naprednjaka sa druge strane.

Policija od jutros i na vratima predsednice Gradskog odbora SSP

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mirjana Ilić Stošić pozvala je jutros redakciju Vranje News-a i saopštila da su je rano u subotu posetila dva pripadnika policije i preporučila joj da ne učestvuje na ekološkom protestu u subotu.

Žujović: Na skup u Areni SNS doveo i ljude iz Vranja zaražene koronavirusom

Pulmolog Dejan Žujović izjavio je da je na svečanoj akademiji Srpske napredne stranke (SNS) koja je u subotu održana u beogradskoj Areni pred oko 20.000 ljudi, prisustvovao veliki broj osoba s pozitivnim PCR testom na koronavirus.

SNS: SSP se bavi lažnim aferama

Podkast Info – Vranjskih, performans plaćen million i dvesta hiljada dinara iz lopovskih džepova tajkuna Dragana Đilasa, popunio je prazninu svog programa gostovanjem stranačke preletačice Marinike Tepić i Bore, Borka, Borislava, zapravo sa svom trojicom Stefanovića, u kupljenoj prilici da otvoreno pljuju predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast uz optužbe da se bave osiromašavanjem građana, koji su gle čuda, u vreme vladavine tajkuna Dragana Đilasa imali prosečne plate 320, a danas preko 550 evra.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240